Fotografie socanta cu Michael Jackson mort

Miercuri, 28 Septembrie 2011, ora 08:46
10386 citiri
Fotografie socanta cu Michael Jackson mort
Foto: NY Daily News

Procesul doctorului Conrad Murray, acuzat ca l-a ucis pe Michael Jackson prin administrarea unui medicament, a inceput marti prin prezentarea unei fotografii socante care il arata pe star mort pe patul de spital.

Poza respectiva a fost facuta la putin timp moartea cantaretului, cand Jackson se afla pe o targa in spital, arata NY Daily News.

De asemenea, procurorii au mai adus drept proba o inregistrare de pe telefonul doctorului facuta pe 10 mai 2009, cu aproximativ o luna inainte de moartea artistului.

Prin aceasta procurorii au dorit sa demonstreze ca Murray ii permitea lui Jackson sa ia somniferele si alte astfel de medicamente in mod constant, chiar daca stia ce efect au asupra sa.

Medicul lui Michael Jackson, in fata justitiei

Procurorul David Walgren a declarat ca inregistrarea demonstreaza clar ca Michael Jackson se afla sub influenta acestor substante mai tot timpul.

Pe scurt, Murray este acuzat ca nu a reusit sa actioneze precum un doctor, asa cum ar fi trebuit, si ca neglijenta sa a cauzat moartea artistului.

Doctorul Murray, in varsta de 58 de ani, este acuzat de omucidere involuntara si ar putea fi condamnat la patru ani de inchisoare, in cazul in care va fi gasit vinovat.

Michael Jackson a fost ucis cu Propofol

La proces vor participa mai multi membri ai familiei lui Jackson, printre care si doi dintre cei trei copiii ai sai. Prince Michael si Paris vor sa depuna marturie in cadrul procesului.

Michael Jackson a murit in iunie 2009 in urma unei doze letale de Propofol. Aceasta este o substanta care se administreaza de medici in timpul operatiilor, ca anestezic.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#fotografie Michael Jackson mort, #fotografie socanta Jackson mort , #Conrad Murray