Medicul lui Jackson afirma ca nu este suspect

Duminica, 28 Iunie 2009, ora 11:07
1984 citiri
Medicul lui Jackson afirma ca nu este suspect

Medicul personal al lui Michael Jackson, care a murit joi la varsta de 50 de ani, a declarat prin intermediul unei purtatoare de cuvant ca politia nu il considera suspect pentru acest deces.

Conrad Murray, cardiologul care ar putea fi ultima persoana care l-a vazut in viata pe Michael, a fost interogat de doua ori de politie incepand de joi, iar sambata interogatoriul a avut loc in prezenta unui avocat. Medicul a "clarificat unele incoerente" legate de decesul lui Michael, a declarat purtatoarea de cuvant a acestuia intr-un comunicat citat de AFP.

"Anchetatorii au spus ca nu este considerat in niciun fel suspect si ca ramane martor", a adaugat aceasta, precizand ca medicul s-a aflat permanent la Los Angeles, de la decesul lui Michael Jackson, survenit joi. "A fost in ambulanta care l-a transportat la spital si a ramas timp de cateva ore cu familia lui Jackson pentru a-i consola".

"Dr. Murray va continua sa coopereze intru totul cu autoritatile si cere tuturor sa se roage pentru familia Jackson", incheie comunicatul.

Doctorul Murray a devenit figura centrala a anchetei asupra mortii lui Michael Jackson, existand marturii ca el i-a administrat cantaretului, cu scurt timp inainte de deces, o injectie cu Demerol, un analgezic puternic.

Renuntase la ceilalti pacienti pentru a avea grija de Michael

Conrad Murray, omul care stie probabil cel mai mult despre ultimele momente din viata lui Michael Jackson, este un cardiolog cu experienta, pe care cantaretul il angajase pentru a-i superviza pregatirea fizica inaintea seriei de concerte de la Londra, relateaza AFP.

Conrad Murray, in varsta de 51 de ani, are un istoric profesional ireprosabil si dispune de licenta pentru practicarea medicinei in California, Texas si Nevada, unde avea si un cabinet, conform presei locale. El si-a inchis recent clinica pentru a-si consacra tot timpul lui Michael Jackson.

Randy Phillips, directorul general al AEG Live, organizatorul concertelor de la Londra ale lui Michael Jackson, declarase la randul sau pentru Los Angeles Times: "Michael mi-a spus personal ca are incredere in acest om". Phillips a precizat ca doctorul Murray era prezent la repetitiile pentru spectacole si "parea sa aiba mare grija" de cantaret.

Alte ziare au scris ca medicul ar fi avut niste probleme financiare datand din 1992, care l-ar fi costat 400.000 de dolari.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#medic Conrad Murray, #cardiolog Michael Jackson, #cardiolog Jackson suspect, #ancheta medic Michael , #Conrad Murray