Copiii lui Michael vor sa stea cu bunica

Duminica, 28 Iunie 2009, ora 10:30
5424 citiri
Copiii lui Michael vor sa stea cu bunica

La doar cateva zile dupa moartea lui Michael Jackson, lupta pentru custodia copiilor s-a iscat deja. Desi acestia se afla sub ingrijirea bunicii lor in varsta de 80 de ani, Katherine, Debbie Rowe, mama lor naturala, se lupta sa obtina custodia.

Conform The Sun, Debbie Rowe i-ar fi spus unui prieten, cu doua zile inainte de moartea lui Michael Jackson, ca vrea sa obtina custodia copiilor. Asta, chiar daca cei trei copii, Michael Joseph Jr, in varsta de 12 ani, Paris Michael Katherine, de 11 ani, si Prince "Blanket" Michael II, de 7 ani, sunt foarte fericiti alaturi de bunica lor.

Aceasta i-ar fi spus sursei ca este pregatita sa faca orice pentru a obtine custodia copiilor, chiar daca doar doi dintre ei erau ai ei, cel de-al treilea avand o mama-surogat.

Debbie Rowe a renuntat la drepturile parintesti, acceptand din partea fostului sau sot o casa si mai multe milioane de dolari, informeaza tabloidul.

Debbie, in varsta de 50 de ani, ar fi vorbit cu avocatii cerand sa-si poata vizita mai des copiii inca din decembrie anul trecut, cand biograful lui Michael a declarat ca artistul are probleme cronice cu plamanii si mai are doar cateva luni de trait.

Mastile copiilor, ideea lui Debbie

De curand a iesit la iveala si faptul ca mastile nu au fost ideea lui Michael, ci a lui Debbie, dupa ce femeia primise mai multe amenintari, conform carora copiii ei ar fi putut fi rapiti.

"A fost ideea mea, nu a lui Michael. Am primit amenintari cand acestia erau bebelusi. Nu am vrut sa fie recunoscuti. Nu sunt deloc fericita ca au fost fotografiati fara masti", ar fi declarat ea dupa ce mai multe poze au aparut in presa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#copii Michael Jackson, #Debbie Rowe custodie, #Katherine Jackson copii, #lupta custodie Jackson, #masti copii Jackson , #copii