Hartuit si dupa moarte de dezvaluiri: Michael Jackson isi injecta droguri in picioare?

Miercuri, 15 Iulie 2009, ora 23:40
14641 citiri
Hartuit si dupa moarte de dezvaluiri: Michael Jackson isi injecta droguri in picioare?
Foto: ABC

Michael Jackson, care a murit pe 25 iunie, nu isi gaseste nici acum linistea vesnica din cauza dezvaluirilor menite sa-i explice misteriosul deces: postul de televiziune ABC a publicat, miercuri, in premiera, cateva imagini din 2002 care arata ca Michael Jackson avea rani groaznice pe picioare, cauzate, se pare, de intepaturile acelor.

Dupa ce a analizat fotografiile, dermatologul a observat urme de ace si pete de un albastru decolorat pe picioarele megastarului disparut prematur, semne ale caror explicatie ar fi injectarea frecventa a pielii.

"Ranile de pe picioarele megastarului seamana cu un fel de cicatrici lasate de intepaturi, rezultate in urma numeroaselor perfuzii facute. Insa cum practica perfuziilor in picior este cel putin neobisnuita, ulceratiile de pe membrele inferioare ar putea fi, cel mai probabil, cauzate de injectii repetate cu droguri", crede un membru de marca al Academiei de Dermatologie din SUA.

"Fotografiile, realizate in 2002, par sa indice ca Michael suferea de vitiligo. Insa rana de la piciorul drept ar putea fi, mai degraba, rezultatul contactului cu un lichid caustic, care arde pielea si ii schimba culoarea, adica o innegreste", a declarat doctorul dermatolog Debra Jailman, pentru ABC.

"Zona arata de parca ar fi fost intepata de multiple ori pentru plasarea perfuziei. Dar perfuziile se pun pe maini, pe brate si rareori in alte parti ale corpului, atunci cand oamenii nu au vene.

Daca intr-adevar a avut perfuziii plasate in acea zona si daca lichidul caustic acid ar fi intrat in vena, pielea ar fi fost complet arsa si s-ar fi innegrit. Iar toata aceasta piele moarta ar fi dus la formarea unei leziuni ulceroase pe suprafata pielii", a explicat Debra Jaliman.

"Daca ii analizati cu atentie piciorul stang, veti observa mai multe urme de intepaturi, asadar i s-ar fi pus o perfuzie in aceasta zona, insa perfuzia in picior este o raritate. In 22 de ani de experienta, nu am vazut niciodata o perfuzie introdusa in picior.

De obicei, perfuziile se pun in brate, dar s-a intamplat sa intalnesc cazuri de pacienti care nu mai aveau vene si atunci esti obligat sa descoperi alte parti ale corpului unde poate fi pusa o perfuzie", a mai spus Jaliman.

Potrivit purtatorului de cuvant al Academiei Americane de Dermatologie, fotografiile arata o depigmentare consistenta a pielii, adica vitiligo, boala despre a vorbit si tatal lui Michael, Joe Jackson, intr-un interviu televizat: fiul sau suferea de vitiligo, afectiune responsabila pentru "albirea" pielii cantaretului, pe care au mai avut-o si alti membri ai familiei.

"Toata lumea incearca sa faca un mare caz din boala lui. Multi spun ca a incercat sa fie alb. Nu este adevarat. Michael suferea de vitiligo", spunea Joe Jackson. "Am observat aparitia bolii la o varsta timpuri. La inceput, avea doar o mica pata. Matusa mea avea aceeasi boala. Nu exista leac pentru asa ceva. Michael n-a incercat sa fie alb", a continuat Joe.

Debra Jaliman a mai afirmat ca din poze reiese faptul ca Jackson a folosit un agent de depigmentare pe anumite parti ale corpului: "Cand oamenii au vitiligo si sufera de o depigmentare neuniforma, folosesc adesea o crema care distruge celule pielii inchise la culoare, pielea capatand ulterior culoarea alba. Daca ne uitam la maini, acestea sunt complet albe. Or in vitiligo, nu vezi asa ceva. Cred ca folosea, totusi, un agent de depigmentare".

Marc Schaffel, prietenul si sfatuitorul de-o viata al megastarului, a negat teoria doctorului dermatolog si a explicat ca artistul era dependent de mai multi ani de injectiile cu Demerol, analgezic de tipul morfinei, care creeaza dependenta exact ca si heroina, dar si de Oxycontin, un calmant.

"Daca Michael voia drogurile, le obtinea. Nimeni nu-l putea opri pe Michael, doar el insusi. Daca familia lui ar fi petrecut mai mult timp cu el in ultimii ani, atunci ar fi trebuit sa stie ca Michael era dependent de medicamente", a dezvaluit Schaffel.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Michael Jackson intepaturi picioare droguri, #Michael Jackson vitiligo necroza , #deces