Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

La Toya Jackson: Michael a prezis ca va fi omorat

Vineri, 17 Iunie 2011, ora 21:45
2701 citiri
La Toya Jackson: Michael a prezis ca va fi omorat
Foto: AP

Michael Jackson spunea mereu ca va fi omorat pentru proprietatile sale imobiliare si pentru catalogul muzical, potrivit surorii sale, La Toya Jackson, care va publica, saptamana viitoare, o carte despre fratele sau.

In carte, ce va aparea la doi ani dupa moartea lui Michael Jackson, La Toya Jackson scrie si despre faptul ca a aflat foarte multe despre starea de sanatate a superstarului, cu cateva zile inainte de moartea acestuia, relateaza MSNBC.

La Toya sustine ca fiica lui Michael Jackson, Paris, i-a spus ca "tata este mereu rece" si ca "plange mereu".

De asemenea, ea scrie ca l-a confruntat pe doctorul Conrad Murray in spital, la putin timp dupa ce fratele sau a fost pronuntat mort, pentru a afla ce s-a intampla si ca i s-au dat doar raspunsuri evazive si scuze.

Ea mai scrie ca a cautat prin camera lui Michael, dupa moartea acestuia, si a gasit-o "ravasita", cu mobila rasturnata si lucruri aruncate. Printre aceste lucruri, a gasit si notite, despre care crede ca au fost scrise de Michael, in care scria ca are nevoie de ajutorul tatalui sau, Joseph, pentru "a-i scoate pe oamenii astia din viata mea" si ca fusese de acord cu doar 10 spectacole.

Cand a murit, pe 25 iunie 2009, Jackson mai avea doar cateva saptamani pana la inceperea unei serii de 50 de concerte la O2 Arena, in Londra.

Initial, au fost anuntate 10 concerte, insa biletele s-au vandut in mai putin de o ora si au fost adaugate alte 40.

In plus, La Toya scrie ca a auzit de la alte persoane din anturajul fratelui sau ca erau "suspiciosi" cu privire la ultimele zile ale cantaretului.

In afara de La Toya, si alti membri ai familiei vor impartasi povestea lor despre Michael Jackson. Fratele acestuia, Jermaine Jackson, va publica o carte pe aceasta tema in luna septembrie.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#La Toya Jackson, #carte Michael Jackson , #deces