""
Ziare.com

Michael Jackson abuza de medicamentul care l-a ucis inca din 1999

de Teodora Bodeanu
Duminica, 13 Noiembrie 2011, ora 21:48

   

Michael Jackson abuza de medicamentul care l-a ucis inca din 1999
Michael Jackson a inceput sa ia medicamentul care l-a ucis inca din 1999, iar cantaretul era intoxicat cu acesta chiar si in timpul concertelor sale aniversare de 30 de ani, din 2001, potrivit unui manager al artistului.

Frank Cascio, prieten al familiei Jackson de cand avea cinci ani si care a devenit unul din cei mai buni prieteni si colaboratori ai sai, a povestit, intr-o noua carte, ca Jackson lua Demerol inca din timpul turneului "Dangerous", in 1993, relateaza AP.

In cartea "My Friend Michael: An Ordinary Friendship with an Extraordinary Man" (Prietenul meu Michael: O prietenie obisnuita cu un om extraordinar), Cascio sustine ca a inceput sa ia Demerol in 1984, dupa ce si-a ars capul in timpul unei reclame la Pepsi, insa a inceput sa abuzeze in timpul turneului din 1993.

De asemenea, cantaretul folosea medicamentul pentru a se trata de vitiligo, iar, in 1999, dupa ce a cazut cu o platforma, de la 15 metri, a inceput sa ia si propofol.

Cand a vazut ca abuzeaza de medicamente in mod repetat, Cascio spune ca a luat legatura cu fratii si surorile cantarelui, care au incercat sa intervina, insa nu au fost ascultati.

Doctorul artistului, Conrad Murray, a fost condamtat pentru ucidere involuntara, pentru ca i-a dat propofol, un anestezic puternic, folosit in salile de operatii, pentru a-l ajuta sa doarma.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2061 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Nu abuzul de Demerol l-a ucis pe MJ

Ci administrarea in conditii inadecvate a Propofolului.

 

exact!

dr. murray putea sa-i faca perfuzie cu propofol si acasa. trebuia sa angajeze o asistenta medicala care sa-l pazeasca neincetat si sa observe daca respira. trebuia sa aiba ***-ox ( monitorizarea continua a oxigenarii singelui) si sa aiba un ventilator. daca repiratia se oprea, propofolul eram oprit imediat, michael ar fi fost intubat si 5 minute mai tirziu si-ar fi revenit.
idiotul de murray l-a lasat nesupraveghiat , iar cind l-a gasit i-a facut cpr in pat fara sa-l aseze pe podea. nu stiu daca avea oxigen. trebuia sa cheme ambutanta imediat.
un doctor ***!

demerolul

demerolul este un narcotic de 8 ori mai slab decit morfina. exista alte pastile mult mai puternice decit morfina ( oxycontin, dilaudid). michael nu lua demerol in anii 2003-2004.
daca idiotul de conrad murray era pregatit cu un ventilator si il intuba pe michael, iar dupa aceea sun la 911, michael dadea si acum concerte.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor