Madonna se va imbraca in Michael Jackson, la Sofia

Sambata, 29 August 2009, ora 14:01
2694 citiri
Madonna se va imbraca in Michael Jackson, la Sofia

Madonna va imbraca, sambata seara, la concertul de la Sofia, o tinuta asemanatoare celei consacrate de Michael Jackson, in semn de omagiu adus regelui muzicii pop, care ar fi implinit, in aceeasi zi, 51 de ani, anunta Sofia News Agency.

In plus, artista ar putea imbogati coregrafia show-ului sau cu mai multe elemente de coregrafie "marca" Michael Jackson, inclusiv faimosul moonwalk, potrivit presei din Bulgaria.

Dupa decesul regelui muzicii pop, Madonna a inclus in toate concertele sale, inclusiv in cel de la Bucuresti, momente dedicate lui Michael Jackson.

Concertul de la Sofia va avea loc, de la ora 21.00, pe stadionul "Vasil Levski", unde sunt asteptati peste 50.000 de spectatori. Acestia au platit pentru biletul de intrare intre 100 si 300 de leva, echivalentul a 50-150 de euro.

Show-ul programat la Sofia nu este vazut cu ochi buni de reprezentantii Bisericii Ortodoxe din Bulgaria, care i-au sfatuit pe enoriasi sa nu asiste la concertul considerat imoral si lipsit de respect fata de crestinatate.

Altfel, ramane de vazut daca, si in show-ul de la Sofia, Madonna va lansa un apel contra discriminarii romilor, dupa ce, la show-ul de la Bucuresti, acesta nu a fost bine primit de public.

Concertul Madonnei din Bulgaria face parte din turneul mondial "Sticky & Sweet Tour", considerat cel mai bine vandut turneu din istorie al unui arstist solo, care a inclus si Romania. Anul trecut, la concertele din turneu au asistat peste 2,3 milioane de spectatori din 58 de orase si s-au inregistrat vanzari de bilete record.

Citeste si:
Cîţu: Voi face tot ce e posibil să ţinem coaliţia PNL - USR PLUS - UDMR mai departe
Cîţu: Voi face tot ce e posibil să ţinem coaliţia PNL - USR PLUS - UDMR mai departe
Premierul Florin Cîţu a declarat sâmbătă, 25 septembrie, că va face tot posibilul ca, prin negocieri, să facă să funcţioneze, din nou, coaliţia de guvernare în formula PNL - USR PLUS -...
Onestitatea: accelerație și frână la români
Onestitatea: accelerație și frână la români
O lege care să permită doar "Oameni noi în politică" este puternic motivantă pentru cei tineri sau cei care s-au ținut departe de politică, mai "revoluționari": dezastrul în care se zbat...
Sursa: rNews