Fostul manager al lui Michael Schumacher: "De ce nu spun adevarul?". Replica data de familia fostului campion din Formula 1

Miercuri, 21 Martie 2018, ora 16:50
12266 citiri
Fostul manager al lui Michael Schumacher: "De ce nu spun adevarul?". Replica data de familia fostului campion din Formula 1
Foto: Hepta

Familia lui Michael Schumacher a remis un scurt comunicat de presa adresat fanilor fostului mare pilot din Formula 1.

La mai bine de 4 ani de la groaznicul accident suferit de Michael Schumacher in timp ce schia, familia refuza in continuare sa prezinte informatii despre starea acestuia de sanatate.

Revoltat, fostul manager al lui Michael Schumacher, Willi Weber, cere socoteala familiei si vrea mai multa transparenta.

"Mi se pare revoltator faptul ca fanii lui Michael Schumacher nu stiu nimic despre starea sa de sanatate. De ce nu spun adevarul?", a intrebat Webber.

Insa actualul manager al lui Schumacher, Sabine Kehm, e convins ca fanii inteleg gravitatea situatiei si ca nu pot fi facute public amanunte despre starea lui de sanatate.

"Tot ce poate fi spus e ca familia apreciaza cu adevarat empatia fanilor. Oamenii par ca inteleg situatia medicala nu poate fi discutata public", a spus Sabine Kehm.

Michael Schumacher, ajuns la 47 de ani, s-a lovit cu capul de o piatra in luna decembrie a anului 2013, in timp ce schia intr-o statiune din Franta.

Dupa 6 luni petrecute in coma, Schumacher a fost mutat pentru a-si continua tratamentul la casa sa din apropierea Lacului Geneva.

De atunci, familia lui Schumacher a decis sa nu mai ofere nicio informatie legata de modul in care decurge recuperarea acestuia.

Au aparut insa mai multe informatii neoficiale, potrivit carora Schumacher ar fi imobilizat la pat si ar fi ajuns sa masoare 1.60 m si sa cantareasca 45 de kg.

I.G.

#Michael Schumacher mesaj familie, #Michael Schumacher accident schi , #accident Michael Schumacher
Comentarii
Poza zigizagis
zigizagis
rank 3
Criza de barfe, plictiseala maxima