Un nume urias din Formula 1, despre Schumacher: Este pe un drum pe care putini au calcat

Joi, 31 Decembrie 2015, ora 15:15
6383 citiri
Un nume urias din Formula 1, despre Schumacher: Este pe un drum pe care putini au calcat
Foto: Hepta.ro

La doi ani de la accidentul in urma caruia viata lui Michael Schumacher s-a schimbat complet, fostii sai colaboratori si apropiati din anii petrecuti in Formula 1 si marile nume din acest sport vorbesc despre situatia acestuia.

Fostul inginer si director tehnic de la Ferrari si Benetton, din perioada de glorie a lui Schumacher, Ross Brawn, spune ca acesta "se afla pe o cale pe care putini au pasit".

Intr-un documentar realizat de postul german ARD, Brawn, in varsta de 61 de ani, povesteste cum vede recuperarea fostului campion mondial si de ce nu a renuntat la speranta, se arata intr-un material Die Welt.

"Michael Schumacher. Doi ani mai tarziu", este titlul documentarului, transmis marti seara, cand s-au implinit doi ani de la dramaticul accident.

"Michael Schumacher a crescut intr-un mediu in care doar victoriile au contat. Ma gandesc ca a castiga este ancorat in ADN-ul sau, a fost mereu inteligent si mai puternic de atat. Michael ne-a oferit de atatea ori surprize", a spus Ross Brawn.

In varsta de 61 de ani, acesta a colaborat cu Michael Schumacher mai mult de 15 ani, iar de numele sau se leaga cele mai mari succese realizate de german in Formula 1 - titlurile cu Benetton din 1994 si 1995 si cu Ferrari, din perioada 2000-2004.

Un apropiat de-al lui Michael Schumacher rupe tacerea: Cum se simte fostul mare sportiv

Fost coleg al lui Schumacher, la doi ani la accident: Inca mai cred intr-un miracol!

Veste extraordinara despre Michael Schumacher - Bild dezvaluie "adevarul" despre fostul mare sportiv

Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie 2013, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o stanca. Fostul sportiv german a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii.

Doctorii au inceput sa-l trezeasca din coma indusa in data de 30 ianuarie 2014.

Doi ani de la accidentul lui Michael Schumacher - Ultimele informatii despre starea acestuia

Managerul lui Michael Schumacher a anuntat, pe 16 iunie 2014, ca fostul campion mondial de Formula 1 a iesit din coma si a fost externat din spitalul din Grenoble, fiind mutat in Elvetia, la o clinica din Lausanne.

La inceputul lunii septembrie 2014, Schumacher a fost mutat din nou, de aceasta data in locuinta sa.

Din acel moment, informatiile despre starea de sanatate a sportivului sunt tot mai putine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Ross Brawn accident Schumacher, #Michael Schumacher accident schi , #accident Michael Schumacher