Motivul pentru care nevasta lui Michael Schumacher i-a permis acestei tinere să-l viziteze pe soțul ei FOTO

Vineri, 05 Ianuarie 2024, ora 10:39
4362 citiri
Motivul pentru care nevasta lui Michael Schumacher i-a permis acestei tinere să-l viziteze pe soțul ei FOTO
Laila este iubita fiului lui Michael Schumacher FOTO facebook

Septuplul campion mondial la Formula 1, Michael Schumacher, grav rănit într-un accident de schi la 29 decembrie 2013, a împlinit, miercuri, 55 de ani.

Familia marelui campion îl ține pe acesta departe de ochii presei, în afara personalului medical, care se ocupă de el, foarte puține persoane având acces la vizite.

De curând, pe listă a intrat și o superbă blondă, Laila Hasanovic, care este iubita fiului lui Michael Schumacher. Considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din Danemarca.. Relaţia ei cu Mick Schumacher a fost oficializată în luna august a anului trecut.

Potrivit dailymail.co.uk, Laila Hasanovic a fost adăugată de curând pe lista restrânsă a celor care au dreptul de a sta lângă patul vedetei de 55 de ani. Soţia Corinna Schumacher, copiii Mick şi Gina-Maria şi câţiva apropiaţi mai pot sta lângă Michael Schumacher.

Michael Schumacher s-a născut la 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen. El a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps şi a obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit.

Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari).

El s-a retras prima dată din Formula 1 la finalul anului 2006, apoi a revenit în Marele Circ în 2010. Însă în trei sezoane petrecute la Mercedes germanul nu a mai arătat forma care l-a consacrat. Michael Schumacher nu a reuşit în această a doua etapă a carierei decât un loc 3, la Valencia, în 2012, şi patru clasări pe locul 4.

Ca pilot, Schumacher a avut un singur accident serios. La 11 iulie 1999, campionul german a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu la piciorul drept, după ce monopostul Ferrari condus de el a părăsit pista şi a izbit puternic un zid de protecţie format din cauciucuri. El a lipsit atunci 98 de zile din F1, şase curse, revenind la ultimele două Grand Prix-uri ale sezonului.

Ads

Quarterly Report - Editia 4

Vladimir Putin se pregătește să-i facă o vizită prietenului Kim Jong Un. Coreea de Nord, acuzată că îi trimite Rusiei armament
Vladimir Putin se pregătește să-i facă o vizită prietenului Kim Jong Un. Coreea de Nord, acuzată că îi trimite Rusiei armament
Kremlinul a anunţat vineri, 24 mai, că pregăteşte o vizită a preşedintelui Vladimir Putin în Coreea de Nord, ţară acuzată de Occident de faptul că furnizează Moscovei muniţie pentru...
Câți bani a primit familia lui Michael Schumacher, după "interviul" acordat de pilotul german
Câți bani a primit familia lui Michael Schumacher, după "interviul" acordat de pilotul german
Familia lui Michael Schumacher a primit despăgubiri de 200.000 de euro din partea editorilor unei reviste care a publicat un "interviu" generat de inteligenţa artificială cu fostul pilot de...
#Michael Schumacher, #laila, #iubita, #fiu, #campion, #acces, #vizita , #stiri Formula 1