Michelle Obama, dezvăluiri despre problemele din căsnicia cu fostul președinte al SUA: ”Au fost 10 ani în care nu mi-am putut suporta soţul”

Joi, 29 Decembrie 2022, ora 21:16
5254 citiri
Michelle Obama, dezvăluiri despre problemele din căsnicia cu fostul președinte al SUA: ”Au fost 10 ani în care nu mi-am putut suporta soţul”
Michelle și Barack Obama sunt împreună de 30 de ani FOTO Facebook

Fosta primă-doamnă Michelle Obama a mărturisit într-un interviu, vorbind despre provocările căsniciei, că ”nu şi-a putut suporta” soţul timp de 10 ani, relatează The Guardian.

Într-o emisiune la Revolt TV pentru promovarea celei mai recente sale cărţi, Michelle Obama - una dintre cele mai populare femei din America - a explicat că grija pentru fiicele ei a pus presiune asupra căsniciei sale de 30 de ani cu Barack Obama, fostul preşedinte al Statelor Unite.

”Oamenii cred că sunt răutăcioasă spunând acest lucru, dar este ca şi cum ar fi fost 10 ani în care nu mi-am putut suporta soţul”, a declarat ea la o discuţie. ”Şi ghiciţi când s-a întâmplat asta? Când copiii erau mici”, a povestit Michelle Obama.

Fosta primă-doamnă, în vârstă de 58 de ani, vorbea cu Kelly Rowland, H.E.R., Winnie Harlow şi mama lui Beyoncé, Tina Knowles-Lawson, despre un dezechilibru apărut în căsnicia ei cu Barack Obama, într-o perioadă în care steaua politică a acestuia era în ascensiune, iar ea se ocupa în primul rând de fiicele lor, Sasha şi Malia, între care există o diferenţă de vârstă de trei ani şi care acum au peste 20 de ani.

”Timp de 10 ani, în timp ce noi încercam să ne construim carierele şi, ştiţi, ne făceam griji pentru şcoală şi pentru cine ce face şi ce face, iar eu eram gen: "Îh, asta nu e chiar aşa", a spus Obama. ”Şi ştiţi ceva? Căsătoria nu este jumate/jumate - niciodată, niciodată. Sunt momente în care mie îmi revine 70 la sută, lui 30 la sută. Sunt momente în care el are 60, 40, dar ghici ce? Sunt zece ani şi suntem căsătoriţi de 30 de ani. Ce înseamnă 10 ani răi în 30? Depinde cum te raportezi. Iar oamenii renunţă... (spunând): Cinci ani - nu mai pot suporta”, a arătat Michelle Obama.

Fosta primă-doamnă îşi promovează în prezent o nouă carte, ”The Light We Carry”. În discuţia despre dificultăţile unei căsnicii, a spus că ea şi soţul ei nu au vorbit despre cât de mult efort presupune şi ”cât de greu este, chiar şi atunci când eşti îndrăgostit nebuneşte de persoana respectivă, chiar şi atunci când totul merge bine”.

Când Barack Obama a fost ales preşedinte, fiicele cuplului aveau 10 şi 7 ani.

Într-un extras din cartea sa, publicat în The Guardian, fosta primă-doamnă a descris modul în care ea şi soţul ei au învăţat că, deşi ”visezi, te pregăteşti şi plănuieşti ca viaţa de familie să meargă perfect... în cele din urmă, trebuie să te descurci cu ceea ce ţi se întâmplă”.

”Poţi să stabileşti chestii sistematice, rutine, să-ţi alegi acei guru ai somnului, ai alimentaţiei şi ai disciplinei din varietatea uluitoare care există. Puteţi să proclamaţi regulile familiei şi să vă declaraţi cu voce tare religia şi filosofia, dar, la un moment dat, mai devreme sau mai târziu, aproape sigur veţi fi îngenuncheaţi, realizând că, în ciuda eforturilor voastre, făcute cu strădanie şi seriozitate, nu deţineţi decât marginal - şi uneori chiar foarte marginal - controlul”, a scris Michelle Obama în fragmentul respectiv. În alte comentarii, ea spune: ”Copiii mici sunt terorişti. Ei au pretenţii. Ei nu vorbesc. Comunică prost. Plâng tot timpul”.

Quarterly Report - Editia 4

Testul cu 5 întrebări al unui foste dependente care îți va dezvălui dacă ai o problemă cu alcoolul. "Credeam că a patra băutură este problema, dar era prima"
Testul cu 5 întrebări al unui foste dependente care îți va dezvălui dacă ai o problemă cu alcoolul. "Credeam că a patra băutură este problema, dar era prima"
O fost dependentă de alcool a relatat cum a fost viața sa când obișnuia să bea regulat și cum a început acest drum, într-un articol publicat de Dailymail. Tânăra a scris o carte pe...
TAROM oferă bilete gratuite pentru copii. Vârsta maximă și când pot fi achiziționate
TAROM oferă bilete gratuite pentru copii. Vârsta maximă și când pot fi achiziționate
Copiii vor putea să viziteze o aeronavă, cu acces inclusiv în cabina de pilotaj, de Ziua Porţilor Deschise, organizată de TAROM la 1 Iunie. În aceeaşi zi, părinţii pot achiziţiona gratuit...
#Michelle Obama, #Barack Obama SUA, #probleme, #casnicie, #copii , #stiri Barack Obama
Comentarii
Poza Vulturul-Brancovenesc
Vulturul-Brancovenesc
rank 5