Bill Gates: Nu ma voi intoarce la Microsoft!

Joi, 15 Decembrie 2011, ora 22:01
8369 citiri
Bill Gates: Nu ma voi intoarce la Microsoft!
Foto: Webnews

Bill Gates a declarat ca, desi detine un important pachet de actiuni la Microsoft, doreste sa ramana in afara activitatii companiei pe care a fondat-o.

In realitate, iesirea lui Gates din "peisajul" activitatii efective desfasurate de Microsoft dateaza din 2008, dar procesul de transfer al intregii gestiuni a companiei a debutat in 2006, cand Bill Gates si-a comunicat oficial intentia de a ceda carma grupului, relateaza Webnews.

Umbra sa a planat continuu asupra destinului lui Steve Balmer - cel mai putin indragit CEO din intreaga istorie a Microsoft, care a mostenit fotoliul lui Gates si carma corabiei, intr-o mare din ce in ce mai agitata si mai imprevizibila ca oricand.

Rolul lui Balmer s-a aflat in repetate randuri sub semnul intrebarii si, de fiecare data, numele lui Bill Gates a revenit pe buzele actionarilor cu speranta renasterii epocii de aur de odinioara, dar astazi fondatorul grupului Microsoft se declara mult prea ocupat cu un alt proiect.

Este vorba despre Bill & Melinda Gates Foundation, entitate implicata in importante actiuni de strangere de fonduri destinate unor initiative de caritate de diverse tipuri, precizeaza sursa.

Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, un dispozitiv care promite un display excepțional și care este disponibil la precomandă până pe 28 aprilie prin...
#Bill Gates intoarce Microsoft, #Bill Melinda Gates Foundation , #Bill Gates