Care sunt cele mai bune browsere pentru Windows, Android si iPad?

Joi, 28 Februarie 2013, ora 08:47
11481 citiri
Care sunt cele mai bune browsere pentru Windows, Android si iPad?
Foto: regularlyexpressed

Concurenta dintre browsere este mai acerba ca niciodata. Chrome si Firefox au lansat noi versiuni, Microsoft a reproiectat Internet Explorer pentru a-l face mai prietenos si toate sunt in cursa pentru a fi prezente pe tablete si pe smartphone-uri.

Cele mai recente versiuni oficiale ale browserelor, Internet Explorer 10, Firefox 19, Safari 5, Chrome 25 si Opera 12, au fost testate de Tech Radar.

Cel mai bun browser pentru viteza

Fiecare browser a fost testat in navigarea pe Internet de zi cu zi si apoi au fost evaluate rezultatele. Internet Explorer a inregistrat 97 de ms pe configuratiile desktop, in timp ce pentru monitoarele dotate cu touchscreen acesta a avut 113,7 milisecunde.

Chrome a fost pe locul al doilea, inregistrand 147,2 ms, Firefox pe pozitia a treia cu 176,6 ms. Opera a urmat cu 180,5 ms si Safari cu 182,7 ms.

Cel mai bun browser pentru Windows 7

Safari a fost cel mai lent, iar interfata nu este foarte atragatoare pentru utilizatori. Cel mai performant, fiind extrem de rapid, a fost browserul Internet Explorer, iesind confortabil inaintea tuturor celorlalte.

Cel mai bun browser pentru Windows 8

Daca utilizati Windows 8, cel mai bun browser este Internet Explorer, cel putin in modul Metro/Modern. Este un browser foarte frumos pentru tehnologia touch-screen.

Cel mai bun browser pentru Windows XP

Internet Explorer nu mai suporta Windows XP sau Vista. Alegerea noastra este Chrome.

Cel mai bun browser pentru Android

Cel mai stralucit browser pentru Android este Chrome pentru viteza sa si pentru integrarea in functie de ecran. Dolphin HD impresioneaza pentru lista carcateristicilor sale, iar Skyfire pentru cele mai bune idei.

Cel mai bun browser pentru iPad

Cel mai bun browser pentru aceasta platforma este iCloud, in special pentru noile dispozitive din gama iPad. El a fost mai rapid si mai fiabil decat iCab Mobile, considerat mai frumos decat Atomic.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#cel mai bun browser, #browser Windows Internet Explorer, #browser Android iPad , #Internet Explorer