Dell bate palma cu Microsoft, pe Windows 8

Vineri, 14 Octombrie 2011, ora 13:51
3784 citiri
Dell bate palma cu Microsoft, pe Windows 8
Foto: Webnews

Michael Dell, fondatorul companiei care-i poarta numele, a declarat ca dispozitivele ce vor fi lansate in sectorul tablet vor fi dotate cu sistemul de operare Windows 8, purtand semnatura Microsoft.

In prezent, Apple iPad este neindoielnic dispozitivul numarul unu in universul tablet, dar aparitia sistemului Windows 8, anuntata pentru anul 2012, ar putea aduce ceva schimbari in clasament, informeaza Webnews.

Dell pare sa fi luat deja decizia de a pasi pe o strada alternativa in competitia tablet, iar cantecul de sirena lansat de Microsoft reprezinta o atractie puternica pentru cel ce se afla la carma companiei: "suntem pe aceeasi lungime de unda cu Microsoft in ceea ce priveste Windows 8 - veti auzi curand vorbindu-se tot mai mult despre acest sistem de operare in lumea Dell si veti face cunostinta cu o vasta gama de produse".

Potrivit sursei citate, alternativa Android nu a avansat pe piata o performanta care sa corespunda expectativelor companiei, dar ideea de a pastra si aceasta carte in maneca, asemenea unei solutii secundare, ramane valabila pentru Dell.

Grupul nu va abandona nici sectorul PC, desi noile dispozitive la purtator se bucura in prezent de un enorm succes - in centrul tuturor strategiilor companiei situandu-se acelasi proiect legat de Windows 8, in dubla sa versiune, pentru tablet si pentru PC, subliniaza sursa.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#Dell Windows8 Microsoft, #tablet Dell Windows8 , #stiri Microsoft