Holodesk, noul desktop holografic lansat de Microsoft (Video)

Vineri, 21 Octombrie 2011, ora 22:32
6037 citiri
Holodesk, noul desktop holografic lansat de Microsoft (Video)
Foto: Webnews

Inca un pas inainte pentru tehnologiile avangardiste: Holodesk - este noua interfata prezentata de Microsoft Research, care utilizeaza holograme pentru a crea o ambianta tridimensionala interactiva.

Dupa OmniTouch si PocketTouch, specialistii de la Microsoft par sa avanseze pe un drum presarat cu idei noi, menit sa lanseze proiecte promitatoare pentru tehnologiile viitorului apropiat, informeaza Webnews.

Holodesk este o noua provocare in acest context, oferind o interfata holografica ce permite interactiunea cu universul tridimensional virtual, creand o surprinzatoare formula de "atingere" a unor obiecte in spatiul virtual, dislocandu-le si manevrandu-le cu usurinta.

O astfel de aplicatie este fara indoiala de mare impact: de la gaming la desktop-ul traditional, intr-un viitor in care imersiunea in lumea virtuala va crea senzatia de apartenenta la proces, interactiunea fara periferice de input joaca un rol important, eliminand complet elementul de intermediere si oferind o experienta fascinanta, subliniaza sursa.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Holodesk Microsoft, #interfata holografica Holodesk , #stiri Microsoft
Comentarii