Office, disponibil in sfarsit pe iPhone - vezi de unde mai scoate Microsoft niste bani

Marti, 18 Iunie 2013, ora 09:50

   

Office, disponibil in sfarsit pe iPhone - vezi de unde mai scoate Microsoft niste bani
In ultimii ani Microsoft a incercat sa faca aplicatia Office disponibila pe orice dispozitiv, iar acum a lansat Office Mobile pentru iPhone.

Acesta este gratuit, insa doar pentru utilizatorii care se aboneaza la Office 365, care costa 100 de dolari pe an, arata CNN Money.

Asta inseamna ca, daca utilizezi cu licenta Office 2010 sau Office 2013, nu te numeri printre norocosi.

Office este disponibil in prezent si pe alte platforme, insa limitat. Cei care au Android si iPad pot folosi aplicatiile Microsoft Office Web, dar nu va functiona foarte bine.

Acest lucru nu se intampla in cazul Office Mobile pentru iPhone, utilizatorii putand vizualiza si edita documente in Office, iar expunerea si aspectul pe versiunea desktop vor fi intacte.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1371 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
StefanIntaiulSiCelMare
rank 2
deci
Microsoft, ca și cancerul...
Se bagă peste tot, și tot ce atinge distruge.
MosGerila
rank 5
Din pacate, multi fabricanti de programe diverse (printre care si
Abobe, cu photoshop....) au ales sa impinga utilizatorii sa lucreze numai cu aplicatii distribuite in nor (Cloud), fara sa mai vinda licenta personala.
Nici o intreprindere serioasa nu isi va redactat rapoartele cu un Microsoft Word in Cloud, sub rezerva ca accepta ca NSA sa stie tot despre tot!
Idem cu mesageria in Cloud, Photoship sau Max in Cloud...
Personal, Gmail nu mai exista, Yahoo utilizat doar pentru a crea un cont fictiv de incriere pe Ziare (de exemplu), iCloud Mail de Apple doar pentru regasirea telefonului furat sau pierdut (sau mesagerie banala, privata...). Contul meu Facebook nu contine absolut nimic personal sau important. De altfel, il voi inchide in scurt timp.
Mesageria oficiala este numai pe servere locale, fara pasarela posibila cu cei citati. Puteti sa va instalati un serveur de mesagerie personal, fara mare bataie de cap... Nu folositi Orange, care foloseste GMail :-)))
Iata citeva sfaturi bine intentionate.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor