Record de vanzari pentru pachetul Office 2010

Sambata, 18 Iunie 2011, ora 13:52

   

Record de vanzari pentru pachetul Office 2010
Office 2010, produsul realizat de Microsoft, a ajuns "vedeta", compania reusind sa vanda pana acum peste 30 de milioane de unitati.

Avand in vedere avalansa de cumparatori, acest lucru s-ar traduce prin faptul ca Microsoft vinde cate un pachet Office 2010 la fiecare secunda.

Vestea recordului de vanzari a venit in aceasta saptamana, cand Microsoft a facut un an de cand a scos pe piata Office 2010, scrie WindowsIT.

Potrivit Microsoft, intreprinderile au implementat Office 2010 de cinci ori mai rapid decat au implementat versiunea anterioara, Office 2007.

Office 2010 este, de asemenea, versiunea de Office care s-a vandut cel mai rapid.Microsoft spune ca exista peste 750 de milioane de utilizatori activi care folosesc toate versiunile de Office disponibile in intreaga lume.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1298 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
ReCe
rank 5
Si asta datorita faptului ca...
Au reusit sa introduca in pachetul de baza, pentru prima oara, programele de care ai nevoie: Word, Excel, PowerPoint si Outlook.
Pe de alta parte, daca ar fi pastrat si meniurile, ar fi fost excelent.
starpitorul
rank 5
PROSTIA SI DOMNIA SE PLATESC... in cazul M$ Office, e doar prostia!
pentru toti campaii ce doresc sa arunce banii catre miliardarii de la m$... CONTINUATI! actele de caritate catre monopolul american va "innobileaza" la nivel de fraier globalist!

pentru ceilalti (mai dotati cu neuroni)... DESCARCATI GRATUIT SI LEGAL: orice varianta de Linux ce va pare mai convenabila... si apoi OPPENOFFICE de la oppenoffice.org!!!

DACA NU ATI INTELES... MAI REPET:

SUNT GRATUITE SI LEGALE! doar ca nu va mai trebuie calculatoare scumpe, nu se mai blocheaza de cateva ori pe zi... si aproape ca nu mai aveti virusi!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor