Solutia cloud pentru e-mail, contacte si calendare, cea mai potrivita pentru companiile romanesti - sondaj

Miercuri, 15 Mai 2013, ora 17:28
9606 citiri
Solutia cloud pentru e-mail, contacte si calendare, cea mai potrivita pentru companiile romanesti - sondaj

Cand vine vorba de cloud computing, romanii prefera solutia pentru e-mail, contacte si calendare, conform rezultatelor unui sondaj realizat de Ziare.com.

Marea majoritate a cititorilor care au raspuns intrebarilor noastre (51,71%) crede ca solutia cloud pentru e-mail, contacte si calendare este cea mai potrivita pentru companii, fie ca sunt mai mari sau mai mici.

Solutii de business in Cloud. Care se potriveste afacerii tale? Sondaj Ziare.com

Cifrele vin sa confirme astfel exemple concrete din piata, cum este cel al companiei Provident, care a ales o solutie de e-mail, contacte si calendare oferita de Microsoft, prin Office 365, mizand pe o reducere a cheltuielilor specifice de 50%, adica o economie de de 150.000 de euro, in urmatorii 5 ani.

Compania are astfel doar niste cheltuieli operationale lunare, usor de prins in buget si de acoperit, in locul unei cheltuieli consistente de capital, care ar fi fost necesara la achizitionarea unei solutii on-premise.

Office 365, solutia cloud pentru comunicare eficienta la costuri minime

Mutarea infrastructurii de servere a companiei in cloud a fost apreciata de 12,27% dintre respondenti, iar aproape la fel de multi au ales ca fiind mai potrivite pentru firme solutiile cloud pentru pagini web si portaluri interne (11,90%).

Alexandru Molodoi, GECAD NET: Mizam pe solutiile cloud datorita eficientei pe care acestea o aduc clientilor Interviu

Lucrul colaborativ pe documente a fost votat de 8,97% dintre cititorii care au raspuns sondajului nostru, 7,94% au ales aplicatia CRM pentru managementul vanzarilor si relatiilor cu clientii ca fiind cea mai potrivita pentru compania lor, in vreme ce 7,21% si-au aratat preferinta pentru solutiile cloud dedicate conferintelor online.

Sondajul a fost realizat online, pe Ziare.com, in perioada 30 aprilie - 13 mai, cu participarea a 1.638 de cititori.

Afla mai multe despre Office 365 si vezi exact ce are in plus fiecare aplicatie a sa chiar fata de cele mai noi softuri instalate in compania ta.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#solutie cloud mail contacte calendar, #Office 365 mail contact calendar, #Office 365 Microsoft , #stiri Microsoft