Cei mai buni antivirusi pentru Windows 7

Duminica, 28 August 2011, ora 10:16
7070 citiri
Cei mai buni antivirusi pentru Windows 7
Foto: Arhiva

Daca sunteti utilizatori ai Windows 7 si doriti un antivirus cat mai eficient, iata in randurile de mai jos un top al celor mai bune 10 astfel de software-uri pentru cel mai nou sistem de operare al Microsoft.

Panda Antivirus Pro 2011

Panda Antivirus Pro 2011 ofera una din cele mai eficiente protectii. Instalati-l si uitati de virusi, spyware, rootkit-uri, hackeri si fraude online. Cu ajutorul sau poti chat-ui, imparti poze si video, poti face cumparaturi online si rasfoi internetul in deplina siguranta.

Avira AntiVir

Avira Premium est un antivirus foarte apreciat de internauti. Pune la dispozitia clientilor sai o tehnologie ce permite indepartarea si eliminarea virusilor inainte ca acestia sa ajunga la tine si computerul tau. Avira AntiVir este un software usor de utilizat si de instalat ce ofera protectie antispyware, protectie antiphishing, protectie AntiRootkit si MailGuard.

ESET NOD32 Antivirus 4

ESET NOD 32 este extrem de rapid si eficient si functioneaza in background fara a va deranja in vreun fel activitatea. Pentru ca utilizeaza doar 60 MB de memorie, acesta permite economisirea de energie a bateriei, fiind o varianta foarte buna si pentru PC-urile portabile. Cu ajutorul acestuia puteti fi convinsi ca sunteti protejati impotriva unei game largi de atacuri, inclusiv web-access, protocol de filtrare, etc.

Avast Pro Antivirus 6

Avast foloseste tehnica de virtualizare completa pentru a va spori protectia. Avast beneficiaza de un boot scanner unic, care reuseste sa curete PC-ul inainte de sistemul de operare Windows. Script Shield-ul detecteaza scripturi malware ascunse in paginile web si le impiedica sa va atace calculatorul. Detine o functie AutoSandbox pentru izolarea aplicatiilor suspicioase, astfel incat sa nu poata afecta restul sistemului de operare, scrie Microsoft Feed.

AVG AntiVirus 2011

AVG AntiVirus 2011 ofera o protectie in timp real impotriva celor mai sofisticate amenintari ale lumii digitale. AVG Smart Scanning isi optimizeaza perioada de lucru, astfel ca atunci cand nu esti la calculator incepe sa actioneze intens, iar cand revii, isi diminueaza activitatea. De asemenea, verifica automat link-urile de pe Facebook si My Space. AVG Search-Shield plaseaza rating-uri de siguranta langa fiecare link generat de Google.

Citeste mai multe despre Cele mai bune 10 Antivirusuri pentru Windows 7 pe Money.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#antivirus Windows sapte, #solutii securitate windows sapte , #Windows 7