Lansarea Windows 7 nu va ajuta piata de computere

Joi, 08 Octombrie 2009, ora 20:03
1435 citiri
Lansarea Windows 7 nu va ajuta piata de computere

Lansarea noului sistem de operare Windows 7 nu va avea efecte prea importante asupra vanzarilor de computere personale, sunt de parere reprezentantii Microsoft.

Steve Ballmer, directorul executiv al companiei, a afirmat ca va fi inregistrata o crestere a cererilor pe piata de PC-uri, insa nu va fi mare, transmite Reuters.

In mod normal, producatorii de computere personale asteapta cu interes orice produs nou de la Microsoft pentru ca le creste vanzarile pe o piata in care 90% din utilizatorii de PC-uri folosesc sistemul de operare Windows.

Totusi, potrivit unui studiu la care au participat 1000 de companii, 60% din ele nu vor cumpara noul Windows din cauza strategiilor de reducere a cheltuielilor sau pentru ca se tem ca acesta nu este compatibil nu alte produse pe care le au.

Reprezentantul Microsoft spune ca domeniul IT isi va reveni foarte greu in urma crizei financiare si va ajunge tarziu la nivelul dinaintea recesiunii.

Windows 7 va fi lansat pe 22 octombrie, cu mult inainte de termenul la care era asteptat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Windows 7 lansare, #Windows 7 vanzari Microsoft, #Windows vanzari piata computere , #Windows 7