Micutzu, implicat intr-o altercatie in centrul Capitalei. Comediantul a ajuns la Politie in calitate de martor VIDEO

Luni, 16 August 2021, ora 11:19
13862 citiri
Micutzu, implicat intr-o altercatie in centrul Capitalei. Comediantul a ajuns la Politie in calitate de martor VIDEO
Micutzu a fost injurat pe strada de un cetatean care s-a recomandat ulterior drept "judecator militar" FOTO Facebook / Micutzu Cosmin Nedelcu

Comediantul Cosmin Nedelcu, cunoscut drept Micutzu, a fost implicat duminica noaptea, pe 15 august, intr-un incident violent pe Calea Victoriei.

Scandalul a inceput din cauza unui individ care l-a abordat agresiv pe Nedelcu pe strada si au fost implicate mai multe persoane.

In timpul altercatiei a intervenit politia, iar cei implicati au ajuns la Sectia 1 de Politie pentru a da declaratii.

Mai multe videoclipuri cu incidentul violent de pe Calea Victoriei au fost distribuite pe retelele de socializare.

In imagini se vad mai multe persoane care se cearta in strada, cu voce ridicata, se imbrancesc si chiar se lovesc.

Unul dintre cei implicati il scuipa pe actor, iar pe fundal se aude un copil plangand.

La un moment dat, se aud sunetele facute de o vitrina care se sparge, lovita de un obiect contondent, dar si o femeie, strigand ingrozita "Bai, copilul, baai".

Ulterior, Micutzu a explicat ca geamul s-a spart din cauza unei alte persoane din grup, care a fost agresata de un barbat care s-a recomandat cu sintagma "judecator militar".

Politia confirma incidentul si anunta ca 4 barbati au fost sanctionati contraventional cu amenda in valoare de 200 de lei fiecare:

"In noaptea de 15 /16 august 2021, in jurul orei 00.00, prin apel 112, Sectia 1 Politie a fost sesizata de catre o femeie cu privire la faptul ca in fata unui magazin de pe raza de competenta a sectiei, mai multe persoane sunt implicate intr-un conflict.

La fata locului s-au deplasat, de urgenta, politistii, care au identificat persoanele implicate si le-au condus la sediul subunitatii.

Din primele date a rezultat ca in jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulti si un minor, aflat in fata unui magazin, un barbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecator (n.r. - Cosmin Nedelcu).

Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite si a inceput sa se certe cu cel in cauza. Cu intentia de aplanare a situatiei, au intervenit alte doua persoane, un barbat si o femeie.

Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart.

In cauza au fost declansate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere si lovire sau alte violente.

4 barbati au fost sanctionati contraventional cu amenda in valoare de 200 de lei (fiecare), conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, pentru adresarea de expresii jignitoare."

Citește și:
Un adolescent a fost la un pas de moarte, la sala de fitness: O bară de oţel i-a căzut în cap după ce un echipament s-a prăbuşit
Un adolescent a fost la un pas de moarte, la sala de fitness: O bară de oţel i-a căzut în cap după ce un echipament s-a prăbuşit
Un tânăr de 17 ani a fost la un pas de moarte după ce un echipament de fitness dintr-o sală de sport din Capitală s-a prăbuşit. O bară de oţel i-a căzut în cap, iar adolescentul a...
Un cetăţean ucrainean a fost bătut și forţat să urce într-o maşină: Bărbatul fusese confundat cu o altă persoană
Un cetăţean ucrainean a fost bătut și forţat să urce într-o maşină: Bărbatul fusese confundat cu o altă persoană
Un cetăţean ucrainean a fost forţat să urce într-o maşină, la Sighetu Marmaţiei, de către trei persoane, iar ancheta Poliţiei a stabilit că bărbatul fusese confundat. Alertaţi de...