Înapoi la listarea arhivei

14 Aprilie 2007 - Verde la "rable", peste o saptamana

Cele 16.500 de masini care asteapta sa fie cumparate prin programul "Rabla" au fost impartite ieri in curtea fiecarui producator care s-a inscris in cursa. Producatorii autohtoni, Dacia si Daewoo, au

14 Aprilie 2007 - Romanii sunt actionari, nu investitori

Romania este singura tara din Europa unde aproximativ jumatate din populatia tarii detine instrumente financiare la companiile listate la Bursa, conform datelor prezentate de Depozitarul Central. In

14 Aprilie 2007 - Casele de schimb valutar, amenintate cu disparitia

Dorinta autoritatilor de a proteja clientii de teparii caselor de schimb valutar se poate intoarce impotriva tuturor firmelor care schimba bani.

14 Aprilie 2007 - Subiectele pentru tezele unice nu se mai afiseaza pe net

Elevii din clasele I - XII revin luni la scoala, dupa vacanta de Paste de o saptamana. Cei care sunt in clasa a VII-a vor sustine in acest semestru, pentru prima oara, teze cu subiect unic.

14 Aprilie 2007 - Detectoare de gaze, la pachet cu centralele termice

Cei care isi contruiesc case sau isi reamenajeaza termic locuinta vor fi obligati, de la 1 ianuarie 2008, sa-si instaleze odata cu centralele termice si detectoare de gaze.

14 Aprilie 2007 - Spionarea e-mail-urilor: o incalcare a dreptului la viata privata

Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a decis ca urmarirea telefoanelor, e-mail-urilor si traficului de internet al angajatilor constituie o violare a articolului 8 (dreptul la viata privata)