Înapoi la listarea arhivei

25 Aprilie 2019 - Pavel Bartos dupa ce a jucat pentru prima data in Miercurea Ciuc, orasul sau natal: "Sper ca in toamna sa revin cu o alta piesa si sa ma bucur la fel de mult de publicul acesta"

Sala mare a Casei Artelor din Miercurea Ciuc a fost plina, miercuri seara, la piesa de teatru Svejk, pusa in scena de Teatrul "Odeon" din Bucuresti.

25 Aprilie 2019 - Astazi se savarseste a 22-a sfintire a Marelui Mir in Biserica Ortodoxa Romana

Astazi, in Catedrala Patriarhala din Bucuresti, in timpul Sfintei Liturghii din Joia Mare este sfintit Marele Mir prin rugaciunea tuturor membrilor Sfantului Sinod. Dupa cum afirma Preafericirea sa

25 Aprilie 2019 - Gabriel Oprea la Miercurea Ciuc: "Aici suntem romani, indiferent de nationalitate, trebuie sa fim uniti si in Europa sa avem progres"

Presedintele Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), Gabriel Oprea, s-a aflat marti in municipiul Miercurea Ciuc pentru a pregati campania pentru alegerile europarlamentare. Cu aceasta

25 Aprilie 2019 - La Borsec se poate trai din turism!

Exclamatia din titlu apartine unor proprietari de pensiuni din statiunea balneara. Antreprenorii au fost chestionati in legatura cu situatia industriei de profil din oras din ultimul an.