Borboly Csaba: "Daca cineva trebuia sa demisioneze sau trebuia sa fie demis, eu cred ca sunt reprezentantii si factorii de raspundere din Ministerul Mediului"

Vineri, 22 Noiembrie 2019, ora 11:26
71 citiri
"Reprezentantii Guvernului au absentat sistematic de la aceste intalniri. (...) Daca nu ai un partener de discutie, este foarte dificil sa dezbati problemele. (...) Decizia este la ei" (Jurgen Tack) n "Fara vanatoare nu se va reface niciodata echilibrul si vor fi in continuare pagube, si morti, si alte probleme" (Benke Jozsef) n In Romania traiesc cei mai multi ursi (doua treimi) din Europa. Cu toate acestea, numai 5% din fondurile europene destinate ursilor ajung in tara noastra.

"Eu cred ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.