Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta: "Avem suficiente echipamente de protectie, ca sa putem gestiona un prim val de cazuri suspecte de COVID-19"

Marti, 24 Martie 2020, ora 11:26
43 citiri
Sectia Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) din Miercurea Ciuc este dotata cu echipamente de protectie, pentru gestionarea si recoltarea de probe necesare testarii COVID-19, in cadrul acesteia fiind delimitata o zona de primire a cazurilor de coronavirus, cu intrare dedicata.

Potrivit informatiilor solicitate si primite de la conducerea SJU, unitatea medicala dispune de echipamentele de protectie necesare, in numar suficient pentru "un prim val de cazuri suspecte de COVID-19 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.