Miercurea Ciuc: Corturi in fata sectiilor de votare, pentru a ajuta la respectarea distantarii fizice, si dispecerat permanent in ziua alegerilor

Vineri, 04 Decembrie 2020, ora 11:29
57 citiri
In municipiul Miercurea Ciuc vor exista 23 de sectii de votare pentru alegerile de duminica, unde vor putea vota, conform listei permanente, 34.141 de locuitori ai orasului.

Primarul municipiului Miercurea Ciuc, Korodi Attila, a declarat ca in aceasta saptamana a avut loc o sedinta a Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta pe tema pregatirii alegerilor pentru Parlamentul Romaniei.

Astfel, una dintre masurile ce vor fi luate va fi amplasarea de corturi in fata sectiilor de votare, pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.