Precizari ale primarului Toplitei cu privire la articolul "Functionari din Toplita, banuiti de delapidare, cu un prejudiciu de aproximativ 400.000 lei"

Miercuri, 11 Septembrie 2019, ora 14:26
255 citiri
Primarul municipiului Toplita, ing. Stelu Platon, a facut o serie de precizari in legatura cu delapidarea de 400.000 lei de la institutia pe care o conduce. Potrivit acestuia, lipsa banilor a fost descoperita in urma unui audit intern pe care l-a solicitat si care a fost finalizat in data de 10 septembrie (ieri), iar in aceeasi zi a fost predat si procuraturii.

Edilul a explicat ca, deoarece in 2019 primaria pe care o conduce are cel mai mic buget din ultimii 10 ani, in acest an au fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.