Primaria Targu Mures: demersuri pentru a readuce in patrimoniul orasului cladirea retrocedata a Colegiului National "Unirea"

Marti, 27 August 2019, ora 11:25
75 citiri
Primarul municipiului Targu Mures, Dorin Florea, a anuntat ca municipalitatea va demara demersurile necesare pentru ca imobilul care adaposteste Colegiul National "Unirea" sa revina in patrimonial orasului. Imobilul a fost retrocedat Arhiepiscopiei Romano-Catolice Alba Iulia de catre Comisia Speciala de Retrocedare a unor bunuri imobile care au apartinut cultelor religioase din Romania.

"Imi pare rau ca discutiile si angajamentele facute candva cu reprezentantii Bisericii Romano-Catolice ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.