Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Tatal Mihaelei Buzarnescu a incercat sa explice forma slaba a tenismenei noastre, dupa esecul din Fed Cup cu Caroline Garcia

Duminica, 21 Aprilie 2019, ora 10:56
4617 citiri
Tatal Mihaelei Buzarnescu a incercat sa explice forma slaba a tenismenei noastre, dupa esecul din Fed Cup cu Caroline Garcia
Foto: fedcup.com

Mihaela Buzarnescu are parte de o perioada grea in ultima vreme, acumuland doar 3 victorii in meciurile oficiale in ultimele 8 luni, ea pierzand sambata la Rouen in prima partida a sa din semifinalele Fed Cup, in fata Frantei.

Sportiva de pe locul 30 WTA a fost invinsa clar de catre Caroline Garcia, prima racheta a Frantei, scor 3-6, 3-6, iar multi specialisti si oameni din tenis s-au grabit apoi sa o critice pe tenismena din Bucuresti.

Prima reactie a Mihaelei Buzarnescu dupa esecul cu Caroline Garcia din Fed Cup: "Nu am ce sa imi reprosez"

Tatal Mihaelei Buzarnescu a fost, evident, cel care i-a luat apararea, incercand sa explice duminica ce anume se intampla de la o vreme cu talentata jucatoare: "Prin ochii tatalui, meciul a fost putin greu pentru ea, pentru ca vine dupa o perioada mai putin fasta. Rezultatele care au venit dupa accidentarea din august, de la Montreal au fost cum le stiti, a avut o mica sclipire la Cherleston, a ajuns pana la Wozniacki, a jucat foarte bine. Ieri poate a fost miza prea mare pentru ea pentru ca nu a jucat decat a doua oara intr-un meci de Fed Cup si a resimtit presiunea care a dominat-o.

A reusit sa revina si in setul 1 si in setul 2 pana la un punct, dupa care toata experienta marilor intreceri, unde publicul are si el un rol important, desi ieri publicul francez a fost mai mult romanesc, pentru ca i-am dominat din punct de vedere al volumului si al manifestarilor...i-a lipsit ceva si asta o pun pe seama lipsei de meciuri, pentru ca a pierdut in primul tur la mai multe concursuri si asta a avut si repercusiuni si la Fed Cup", a fost explicatia mai pe larg a lui Mihai Buzarnescu, in cadrul emisiunii Digi Sport Matinal, la DigiSport TV.

Ramane de vazut daca Mihaela va intra duminica pe teren, si daca va intra, la ce scor o va face, dupa intalnirea de la ora 14 dintre Simona Halep si Caroline Garcia.

Florin Segarceanu, capitanul nejucator al echipei de FedCup, a si anuntat sambata la conferinta de presa ca se gandeste sa faca o schimbare in aceasta zi, urmand ca una dintre Begu sau Niculescu sa poata intra in locul lui Buzarnescu, mai ales daca scorul va fi de 2-1 pentru noi, asa cum toti se asteapta:

Florin Segarceanu anunta o posibila modificare in echipa de Fed Cup a Romaniei pentru ziua a doua a semifinalei cu Franta

Daca va intra Irin Begu pe teren la Rouen, aceasta o va intalni in premiera intr-un joc oficial pe Kiki Mladenovici, iar daca o va infrunta pe Alize Cornet, Begu are palmares pozitiv, conducand cu 2-0.

Franta - Romania se va relua duminica de la ora 14, iar toate cele 3 intalniri ale zilei vor fi transmise LIVE text de Ziare.com.

Ar fi pentru prima data cand Romania ar atinge o finala de FedCup in toata istoria competitiei.

D.A.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#tatal Mihaela Buzarnescu explicatii dupa meci, #reactia tatal Mihaela Buzarnescu esec cu , #stiri Mihaela Buzarnescu
Comentarii
Poza DAN-795
DAN-795
rank 5
Poza DAN-795
DAN-795
rank 5
MACAR FA UN COMENTARIU , ca sa stim cum e mai bine , altfel nu poti