Mihaela Radulescu ii "incaiera" pe membrii Consiliului Judetean Neamt

Marti, 16 Iunie 2009, ora 11:46
4073 citiri
Mihaela Radulescu ii "incaiera" pe membrii Consiliului Judetean Neamt

Deplasarea Mihaelei Radulescu la Piatra Neamt unde va filma ultima editie a emisiunii "Duminica in Familie" i-a nemultumit pe membrii PSD si PNL ai Consiliului Judetean pentru ca acest "lux" i-a costat 11.825 de euro.

Consilierii judeteni pesedisti si cei penelisti nu au fost de acord ca transmisiunea in direct sa se faca pe aproape 20.000 de euro, fara TVA.

Mai mult chiar din aceasta suma, 11.825 de euro cu tot cu TVA s-a dat de la bugetul judetului, informeaza Monitorul de Neamt.

Andrei Ignat, consilier PNL, le-a spus colegilor ca nu este suficient sa se realizeze o sedinta extraodinara a Consiliului Judetean si sa se arunce atatia bani, in conditiile in care Traian Basescu a anuntat recesiunea.

Si Radu Tudorel Miron, consilier PSD, a declarat ca se opune categoric alocarii sumei de peste 11.000 de euro de la bugetul judetului.

"Anul trecut, emisiunea aceasta avea 7.400-7.600 de telespectatori. Acum, numarul acestora a scazut la circa 2.000 pe emisiune. Scaderea a aparut mai ales dupa scandalurile in care a fost implicata realizatoarea. Daca facem un calcul, se va vedea cit de multi bani alocam pentru un telespectator. Sunt total impotriva acestei emisiuni, subventionata din banii nostri.

Consiliul Judetean a devenit un apendice al municipalitatii sau al PD-L. Daca domnul Stefan (n.red. primarul orasului Piatra Neamt) vrea emisiune, OK, Consiliul Judetean vine cu banii. Consider ca nu ne putem permite astfel de cheltuieli de pe urma carora nu castigam mare lucru", a declarat acesta.

Insa consilierii PD-L sunt foarte entuziasmati ca Mihaela Radulescu va merge in Piatra Neamt, iar orasul lor va fi promovat la nivel national.

Citeste si:
A murit după ce s-a legat cu un cablu de pe acoperișul unul bloc pentru a intra în propriul apartmant
A murit după ce s-a legat cu un cablu de pe acoperișul unul bloc pentru a intra în propriul apartmant
Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Piatra Neamţ a murit după ce a încercat să intre în apartamentul în care locuia, situat la etajul al patrulea, de pe acoperişul blocului, prin...
Trei persoane au ajuns la spital după ce într-o covrigărie a fost semnalat miros de gaz
Trei persoane au ajuns la spital după ce într-o covrigărie a fost semnalat miros de gaz
Un miros de gaz a fost semnalat, marţi, 30 noiembrie, într-o covrigărie din municipiul Piatra Neamţ, iar trei persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Pompierii au...