Elan Schwartzenberg ii aduce grave acuzatii Mihaelei Radulescu

Vineri, 20 Martie 2009, ora 11:02
13696 citiri
Elan Schwartzenberg ii aduce grave acuzatii Mihaelei Radulescu

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg sustine in cererea depusa luni la Judecatoria sectorului 1, prin care solicita custodia baietelului pe care il are cu Mihaela Radulescu, ca vedeta este dezinteresata de copil.

Potrivit acestuia, copilul ar fi fost abandonat ore intregi in camera de hotel si i s-ar fi riscat integritatea in timp ce era transportat pe locul din spate al ATV-ului, fara echipament corespunzator.

Milionarul s-a decis sa ceara custodia copilului dupa ce, la divortul pronuntat in octombrie anul trecut, copilul ramasese in grija mamei, scrie Libertatea.

Iata cateva extrase din solicitarea depusa de Schwartzenberg la instanta, prin care omul de afaceri ii aduce grave acuzatii fostei sale sotii:

"Din toate semnalele mass-media am constatat ca intimata (n.r. - Mihaela Radulescu) e profund preocupata de o relatie cu un barbat, ostentativ afisata si comentata in diverse publicatii; relateaza episoade mai mult sau mai putin indoielnice cat priveste moralitatea; frecventeaza locuri mondene, descrie traiul impreuna cu persoana partenera, relatand imprejurari din care rezulta fara putinta de tagada ca locuieste cu acesta, petrece zile si nopti cu acesta, e angrenata in manifestari mediatizate, practica sporturi extreme, face deplasari in provincie si strainatate perioade lungi, petrece mult timp in afara mediului in care copilul traieste, ceea ce, evident, o impiedica sa fie alaturi de el, de viata lui, de nevoile lui zilnice, de sufletul lui..."

Eu am plecat cu copilul bolnav in tara, ea a ramas in Austria cu partenerul de viata

"Dezinteresul intimatei fata de copil s-a manifestat pregnant cu ocazia unei deplasari in familie, in Austria, in ianuarie 2009, cand copilul s-a imbolnavit; eu am plecat cu copilul in tara, la medic, iar intimata a ramas in Austria in asteptarea partenerului de viata, cu care a ramas in continuare sa isi petreaca vacanta de iarna.

In ziua de 8 martie 2009, desi a venit acasa, intimata a avut un comportament nervos, atat fata de copil, cat si fata de personalul casei (...) a trantit pe jos florile primite de la fiul ei, comentand ca ziua aceasta este numai ziua mamei, cand a aflat ca intreg personalul feminin al casei a primit flori".

Milionarul o acuza pe fosta sotie ca l-a abandonat pe Ayan ore intregi la hotel

"A doua zi, pe data de 9 martie 2009, intimata s-a mutat cu copilul la hotel. Mai ales in ultima saptamana, copilul a fost lasat in hotel singur, nu stiu cine se ocupa de el, in serile cand intimata este prezenta in tot felul de locatii, angrenata in tot felul de scandaluri".

"In seara de vineri, 13 martie, cat si joi, 12 martie, copilul a fost parasit ore intregi in hotel fara sa pot afla in grija cui a fost lasat, legatura mea cu copilul fiind interzisa de intimata".

"Nu doresc separarea copilului de mama lui, tin ca legatura dintre mama si copil sa fie una fireasca, dar ferita de tot ce nu il priveste pe copil si apartine vietii mamei sale".

"Intimata pleaca in Delta, la filmari, impreuna cu persoana din viata ei de la acest moment - Dani Otil - timp in care minorul Ayan ramane la resedinta din Brasov".

"Organizarea unui raliu la Bistrita o face pe intimata sa-l paraseasca pe minorul Ayan si sa plece impreuna cu Dani Otil la acest eveniment - unde au dormit impreuna in aceeasi camera la hotelul Dracula (n.r. - episod care se petrece cu doua luni inainte de divort)".

"Modul in care intimata s-a expus in toata aceasta perioada (...) reprezinta mai mult decat dovada faptului ca aceasta a incalcat de mult timp principiile ce ar trebui sa o caracterizeze ca mama".

"La Predeal (n.r. - in octombrie 2008), risca integritatea copilului pe care il transporta pe locul din spate al ATV-ului, fara echipament corespunzator".

"Eu si fii-tu vom sta la hotel pana ne gasesti TU o casa"

In cerere, Elan reda si continutul unor mesaje SMS pe care sustine ca Mihaela Radulescu i le-ar fi trimis recent:

9 martie, ora 17.12: "Si nu ii mai permit mamei mele sa-ti dea detalii despre Ayan. Ma suni pe mine cand doresti sa stii despre el. In seara asta se muta cu mine la hotel si il vezi doar cand ne vei gasi o casa in care sa ne mutam".

9 martie, ora 22.02: "Nu am bani nici macar de spagi la hotel. De ultimii bani am pus benzina. Pe carduri nu am nimic. As vrea sa-mi trimiti maine dimineata niste bani si cardul negru".

10 martie, ora 9.09: "Iti mai spun o data (...) Noi doi - eu si fii-tu vom sta la hotel pana ne gasesti TU o casa. E datoria ta morala si legala si nu te mai obosi sa platesti anul scolar urmator al lui Ayan, pentru ca il voi retrage de la scoala asta si va merge la una normala, pe care sa-mi permit sa o platesc. Copilul tau nu va creste cu iluzia ca suntem milionari, pentru ca mama lui nu are nimic pe lumea asta. Si asta nu negociez cu tine".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#Elan Schwartzenberg Ayan, #Mihaela Radulescu Ayan, #Schwartzenberg custodie, #Elan Mihaela SMS , #Elan Schwartzenberg