Cum a slabit Mihaela Radulescu 30 de kilograme?

Duminica, 08 Februarie 2009, ora 09:22
52849 citiri
Cum a slabit Mihaela Radulescu 30 de kilograme?

Nutritionista vedetelor din Romania, Mihaela Bilic, a aflat cu surprindere ca volumul ei, "Traiesc, deci ma abtin", este cea mai furata carte din librariile romanesti.

Prin mainile nutritionistei au trecut mai toate vedetele din show-biz-ul romanesc, de la Mihaela Radulescu, Teo Trandafir, Andreea Berecleanu, la Paula Seling, Loredana Groza si Adreea Raicu. Acestea si-au schimbat radical stilul de viata, continutul frigiderului si dimensiunile siluetei, scrie Click.

"Am aflat cu surprindere ca l-am batut la vanzari pe Harry Potter, fapt care in strainatate este considerat o mare victorie. De asemenea, mi s-a comunicat ca volumul pe care l-am scris a fost obiectul celor mai multe infractiuni de furt.

Nu stiu daca sa ma bucur sau nu", a povestit Mihaela Bilic pentru sursa citata.

In cazul Mihaelei Radulescu, spre exemplu, povara celor 32 kilograme acumulate in timpul sarcinii cu Ayan a determinat-o pe Mihaela sa fie radicala, ambitioasa si moderata.

"In acel moment, (n.r. toamna anului 2004), slabitul era singurul tel al Mihaelei. A zis "acum", nu maine, luni sau pe 1. Nu am chinuit-o pe Mihaela cu diete drastice, pentru ca nu am vrut sa generez frustrari.

Ea a avut in primul rand masura si era capabila sa manance doar cinci floricele de porumb sau doar un patratel de ciocolata. A slabit mancand cate putin din toate", a spus specialista sursei citate.

In astfel de situatii, marele secret este insa ambitia. Mihaela Bilic are si cateva sfaturi pentru cititori, pe care vedetele le-au urmat cu sfintenie:

10 secrete

1. Trei mese principale zilnic

2. 15-30 minute pentru fiecare masa, in care sa nu se desfasoare nici un alt fel de activitate

3. Fara rontaieli intre mese

4. Fara produse de tip fast- food, prajeli, sosuri cu maioneza, tocaturi

5. Renuntarea in familie la uleiul de gatit si la toate produsele ce implica folosirea acestuia, cu exceptia a 1-2 lingurite de ulei crud pentru salate

6. Fara produse de cofetarie sau patiserie

7. Nu consumati zahar. Folositi indulcitori

8. Fara bauturi racoritoare cu zahar si fara alcool

9. Tratati fructele ca si pe dulciuri. Limitati-va la un fruct pe zi

10. Mancati carne slaba de orice fel, produse lactate slabe, peste, oua, fainoase si cereale, orez, legume cat mai multe, toate gatite cat mai simplu. Ciorbele si condimentele (usturoiul in special) sunt ideale in curele de slabire.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#dieta Mihaela Bilic, #cura de slabire , #stiri Mihaela Radulescu