Dupa ce Mihaela Radulescu a atacat homosexualii, o cantareata reactioneaza: Detest oamenii meschini

Luni, 06 Aprilie 2015, ora 14:30
6287 citiri
Dupa ce Mihaela Radulescu a atacat homosexualii, o cantareata reactioneaza: Detest oamenii meschini
Foto: Facebook/Nadine Voindrouh

Mihaela Radulescu a starnit o multime de reactii in mediul online dupa ce a atacat homosexualii.

Luni dupa-amiaza, cantareata Nadine i-a aparat pe acestia, fara sa precizeze clar daca ceea ce a deranjat-o a fost articolul Mihaelei Radulescu.

"Cine ne credem noi, 'majoritatea' sa ne dam cu parerea despre ce este 'normal' si ce nu, ce ar trebui sa faca unii si ce nu! Sa indraznim sa cerem socoteala unora ca de ce sunt asa cum sunt... cat tupeu, cata micime! Doamne, cum de ne mai rabzi!

Atata haos si cruzime generate de dezbinare: tu esti gras, tu slab, tu sarac, tu negru, eu am copil, tu nu, deci... sunt mai smechera! Nu putem fi doar oameni?!?? Acum in sec XXI, dupa ce am scapat de Evul Mediu, inchizitii, razboaie mondiale... ce o fi atat de greu de inteles!", a scris pe Facebook Nadine.

Cantareata, care a devenit cunoscuta in urma participarii la "Scoala Vedetelor", ii indeamna pe homosexuali sa isi traiasca pana la capat viata in stilul lor.

Mihaela Radulescu pune in aceeasi oala homosexualii cu teroristii si drogatii

"Om bun fii cine vrei sa fii!!!! Fii gay, dar fii pana la capat, iubeste gay, tunde-te gay, do gay things (fa lucruri de homosexual - n.red.). Daca esti gras, fii gras, lasa-ne sa te admiram in toata splendoarea si cu mulate si fara, si cu scurte si fara, fii cu burta, fii gras si fericit ca esti tu, tu!", a adaugat aceasta.

Nadine a precizat ca detesta oamenii rai si meschini, incheiand cu un mesaj clar.

"Detest oamenii marunti, meschini, rai. Iubesc grasii, slabii, roscatii, saracii, bolnavii, hermafroditii, homosexualii, piticii, inaltii, moldovenii, ungurii, evreii, iubesc Biblia, Tora, Coranul, Catehismul, tocanita, caviarul, Bucurestiul, of... iubesc, accept, respect si nu indraznesc sa separ, niciodata nu separ", a adaugat ea.

Mihaela Radulescusi-a exprimat, duminica, punctul de vedere referitor la comportamentul homosexualilor, punctand ceea ce o deranjeaza.

"Sunteti oameni anormali, oricat va deranjeaza ca va numim asa - dar, daca va asumati 'diferenta', faceti-o cu eleganta, discretie, convingere, nu neaparat dand iama in dulapul femeilor si in fardurile lor.

Nu ne agresati vizual copiii pe strada, caci noi nu avem cui ne plange, fiind o majoritate obligata sa respecte drepturile unei minoritati:)), ci respectati si voi drepturile copiilor nostri de a creste normal si de alege...drept", a spus, printre altele, juratul de la Pro TV.

A.G.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#Nadine aparat homosexuali, #Nadine reactie homosexuali, #Nadine homosexuali Mihaela Radulescu , #stiri Mihaela Radulescu