I se spunea Rosela. Acum, nu-i "chiar asa usor descifrabila" - M. Radulescu, fara modestie despre atuurile sale

Luni, 06 Ianuarie 2014, ora 23:25
5061 citiri
I se spunea Rosela. Acum, nu-i "chiar asa usor descifrabila" - M. Radulescu, fara modestie despre atuurile sale
Foto: Facebook/Mihaela Radulescu

Nu te-ai gandi la Mihaela Radulescu numind-o Rasela si nici Piersicuta sau Piscotel. Cu toate acestea, erau forme de alint la adresa sa, in copilarie. Daca cineva ar vrea sa faca un film cu viata ei, nu ar fi simplu, admite chiar ea, pentru ca "nu-s chiar asa usor descifrabila", dupa cum declara.

"Ar fi un casting greu, gandeste-te numai cate abilitati sportive ar trebui sa aiba! Nu stiu s-o numesc, dar stiu ca ar putea fi o actrita care ar trebui sa-si petreaca multa vreme cu mine, ca sa ma inteleaga si sa ma poata interpreta natural, pentru ca nu-s chiar asa de usor descifrabila, oricate aprecieri au facut altii despre mine doar din ceea ce au vazut la TV sau au citit in ziare.

Partea cea mai interesanta a unei vieti publice e, totusi, cea privata, la care au prea putini acces...", a declarat Mihaela Radulescu, intr-un interviu publicat pe blogul jurnalistului Horia Ghibutiu.

Fara ocolisuri, despre atuurile sale fizice

Intrebata ce-i place la infatisarea sa, vedeta a raspuns, fara ocolisuri: "Armonia dintre datele genetice si modul meu sportiv de viata. Degeaba ai un trup de invidiat, daca nu-l mentii si daca nu-l aduci la forma cea mai buna prin miscare, regim alimentar sanatos si echilibrat, energie pozitiva....

Sunt un om cu o disciplina constanta, nu fac abuzuri de niciun fel si ador sa fac orice tip de miscare, mai ales sporturi indraznete (kite surf, parapanta, enduro etc) ".

N-a fost, insa, totdeauna asa. Pe vremuri, cand era o micuta, "pistruiata, grasuta, cu ceva reflexe rosiatice in par", i se spunea Rosela. "In momentele de tandrete, mama imi spunea si 'Piersicuta' sau 'Piscotel'. N-au exagerat cu diminutivele, nici cu alintul, asa ca doar despre astea-mi amintesc", a marturisit ea.

Primul moment de "tupeu"

Din acea vreme isi aminteste si despre primul sau moment de indrazneala: "O serbare de la gradinita, cand trebuia sa spun o poezie si lumea vorbea in sala. Refuzam sa incep sa vorbesc si educatoarea imi tot facea semn sa ma grabesc. Am asteptat cateva minute sa se faca liniste si cand am vazut ca tot vorbeau, am strigat cat am putut de tare 'Linisteeeee! '.

A amutit toata lumea si atunci am inceput sa-mi spun poezia. A fost primul meu moment de indrazneala si de luare de atitudine, cred!".

Cel mai frumos lucru care s-a spus vreodata despre ea este ca e "cea mai buna mama din lume". "Nu s-a stabilit la vreo intalnire publica, ci-mi spune fiul meu, cateodata, treaba asta si nu mai poate veni nimeni, cu nimic mai ametitor". De altfel, copilul sau e cea mai mare "realizare" a sa, recunoaste senina.

Si totusi, se teme

Desi, fara indoiala, e un om puternic, Mihaela Radulescu recunoaste ca se teme: "De oamenii care-mi fac rau, care mi-ar putea rani copilul sau familia, fara sa le fi gresit cu nimic, ci din simpla pornire de a ataca ceea ce ei nu pot fi sau nu pot avea.

Intr-un astfel de context, am luat decizia de a pleca din tara, spre a-mi proteja macar copilul de astfel de ticalosi".

"Cateodata cred ca mi-ar prinde bine o victorie stupida"

Ca orice om, isi reproseaza ceva: "Naivitatea de a crede ca toti oamenii pot gandi pozitiv, ca pot fi buni si generosi fara miza. Apoi, neputinta de a ma razbuna pe cei care-mi fac rau. Cateodata cred ca mi-ar prinde bine o victorie stupida, prin care sa-i fac sa mai si regrete mizeriile pe care le-au generat in viata mea".

Ajunsa la o varsta la care se cunoaste bine, Mihaela Radulescu stie ca ar fi putut face si altceva, poate cu la fel de mult succes: "Comunicare, PR, image-maker - am ceva abilitati native, dar am si aprofundat teoria. Mi-ar fi placut sa pun pe directia buna niste persoane publice, atat in zona artistica, dar si in politica sau sport".

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Mihaela Radulescu atuuri, #Mihaela Radulescu film, #Mihaela Radulescu copil, #Mihaela Radulescu Horia Ghibutiu, #Mihaela Radulescu fizic, #Mihaela Radulescu motiv plecare Monaco, #Mihaela Radulescu copilarie , #stiri Mihaela Radulescu