Mihaela Radulescu, dupa ce a atacat homosexualii: Iata de ce m-am sarutat cu o femeie

Marti, 07 Aprilie 2015, ora 09:14
8497 citiri
Mihaela Radulescu, dupa ce a atacat homosexualii: Iata de ce m-am sarutat cu o femeie
Foto: Facebook/Mihaela Radulescu Schwartzenberg

Scandalul dintre Mihaela Radulescu si comunitatea de homosexuali continua cu un nou episod. Dupa ce fosta prezentatoare i-a atacat pe acestia printr-un articol pe blogul sau, mai multe publicatii au publicat o fotografie in care vedeta apare sarutandu-se cu o femeie.

Este vorba despre un pictorial realizat acum foarte multi ani in care Mihaela Radulescu se saruta cu Daniela Dane.

Luni seara, juratul de la "Romanii au talent" a comentat pe pagina de Facebook Mihaela Radulescu aparitia pozelor.

"Au gasit poza cu sarutul dintre mine si Daniela Nane. Minunat! Culmea, acum vreo... 13 ani, era un manifest pentru deschidere, pentru ei, cei care au sarit de... fund in sus, azi", a punctat ea.

Ea a publicat si alte fotografii realizate in cadrul unor campanii sau in filme, transmitand oamenilor sa faca diferenta dintre realitate si fictiune.

"Si niscaiva poze din cele sase filme in care am jucat diverse roluri, din videoclipuri sau campanii sociale, unde am mancat si bataie, ca sa lupt impotriva violentei domestice, iata tot spre binele unor femei care azi ma hulesc....

Ce mai conteaza, io (eu -n.red.) sigur nu-s nici lesbiana, nici cheala, nici calugar, nici.. luptatoare la Revolutia din Timisoara (in filmul '15' eram:), nici iubita lui Tudor Chirila (in filmul 'Legaturi bolnavicioase' eram:) ), nici n-am murit casapita de un ucigas in serie (in filmul 'Fall down dead' am murit groaznic", a continuat Mihaela Radulescu.

Mihaela Radulescu, critici dure la adresa homosexualilor - Reactia comunitatii gay

Fosta prezentatoare TV sustine ca acum ar urma sa fie decupate si pagini din cartile sale de fictiune si sa se creeze stiri despre ea.

"Mai, oameni buni, faceti diferenta intre roluri...si viata, intre campanii sociale si...indrazneala, intre stire si golaneala de ziar ieftin. Sa nu-mi spuneti ca il credeti mort pe Di Caprio, numai pentru ca v-ati uitat la 'Titanic' si nici ca vreti sa-l vedeti arestat de DNA si pe Jason Statham, ca prea si-a facut de cap cu recuperarile alea de bani. Wake up, People! (Treziti-va, oameni - n.red.) Traiti viata, nu stirile", a incheiat ea.

De unde a pornit totul

Scandalul a pornit dupa ce Mihaela Radulescu a publicat pe blogul sau un articol in care si-a exprimat punctul de vedere referitor la comportamentul homosexualilor, punctand ceea ce o deranjeaza.

"Stati linistiti, dragi homosexuali, mica mea dizertatie nu va schimba nimic, voi veti avea aceleasi drepturi si eu voi fi la fel de toleranta. Dar lasati-mi si mie libertatea de opinie... ca mama, care nu vrea sa-si vada copilul nici gay, nici terorist, nici cersetor, nici drogat, nici depresiv. (...)

Cine stie, poate, intr-o zi, noi vom deveni o minoritate si voi o majoritate, desi sper din tot sufletul de om si mama, ca lumea nu se indreapta numai in directii gresite, care contrazic toate principiile religioase, morale si...fiziologice", a scris ea.

Mihaela Radulescu pune in aceeasi oala homosexualii cu teroristii si drogatii

Luni, Asociatia Accept a transmis ca vedeta a atacat intr-un mod tendentios comunitatea LGBT.

"In lumina acestor afirmatii, reamintim publicului larg ca persoanele LGBT nu reprezinta a amenintare la adresa familiei sau a majoritatii heterosexuale. Nevoile fiecaruia dintre noi - de a fi recunoscut, vizibil, acceptat si apreciat pentru cine suntem ca persoana - sunt aceleasi pentru toti oamenii.

Toti suntem protejati de aceleasi legi si autoritati ale statului si avem dreptul egal de a fi auziti si vizibili in spatiul public, de a ne exprima liber fara a leza oamenii din jurul nostru", potrivit comunicatului Asociatiei Accept.

A.G.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Mihaela Radulescu homosexuali, #Mihaela Radulescu gay, #Mihaela Radulescu sarut femeie , #stiri Mihaela Radulescu