Mihaela Radulescu nu va mai scrie in Elle - Ringier renunta la colaborare

Joi, 09 Aprilie 2015, ora 23:33
7509 citiri
Mihaela Radulescu nu va mai scrie in Elle - Ringier renunta la colaborare
Foto: Mihaela Schwartzenberg (Radulescu)/Facebook

Ringier Romania a decis sa renunte la colaborarea cu vedeta de televiziune Mihaela Radulescu, care scria o pagina de opinie in revista Elle.

Pana la momentul difuzarii acestei stiri, nici compania Ringier Romania si nici Mihaela Radulescu nu au facut un anunt oficial in acest sens, insa surse din companie citate de Mediafax sustin ca decizia a fost luata.

Mihaela Radulescu se numara printre colaboratorii revistei Elle Romania. Ea a fost special editor pentru Elle Romania, in ultimii noua ani, potrivit site-ului acesteia.

Mihaela Radulescu, data afara de la Romanii au talent?

Totodata, Mihaela Radulescu a aparut de numeroase ori pe coperta revistei Elle Romania, cel mai recent pentru numarul din luna ianuarie al publicatiei.

In plus, Mihaela Radulescu a fost amfitrioana galei Elle Style Awards la cele trei editii ale evenimentului care s-au desfasurat pana in prezent.

Mihaela Radulescu pune in aceeasi oala homosexualii cu teroristii si drogatii

In ultima perioada, Mihaela Radulescu, care este si jurat in emisiunea "Romanii au talent" de la Pro TV, a avut mai multe aparitii controversate in acest show. De asemenea, afirmatii facute de aceasta, dintre care cele mai recente se refera la comunitatea gay, au starnit numeroase comentarii negative pe retelele de socializare.

Pe de alta parte, jurnalistul Marius Tuca a scris joi, pe site-ul sau, ca Mihaela Radulescu si-a incetat contractul de colaborare cu Pro TV, din cauza notorietatii negative aduse de gesturile si comentariile acesteia ca jurat al concursului "Romanii au talent", care au condus la scaderea ratingului acestei emisiuni.

Insa Pro TV a infirmat zvonurile legate de excluderea Mihaelei Radulescu din juriul emisiunii "Romanii au talent". "Mihaela este si va fi in continuare prezenta la masa juriului, atat in perioada preselectiilor, cat si in show-urile transmise in direct", a anuntat Pro TV intr-un comunicat publicat joi pe site-ul televiziunii.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Mihaela Raudlescu Elle Ringier , #stiri Mihaela Radulescu
Comentarii
Poza alex-7
alex-7
rank 5
Pacat de corpul ei pentru ca de inteligenta nu poate fi vorba