Mihaela Radulescu, reactie dura la articolele din presa

Joi, 05 Martie 2015, ora 11:20
8495 citiri
Mihaela Radulescu, reactie dura la articolele din presa
Foto: Facebook/Mihaela Radulescu Schwartzenberg

Mihaela Radulescu isi traieste viata dupa propriile reguli, dar tot nu vrea ca oamenii sa se lase influentati de materialele rautacioase din presa, asa ca a postat pe o retea de socializare o reactie vehementa.

"Fiul meu nu s-a intalnit niciodata cu Dani (Dani Otil - fostul sau iubit - n.red.) si nici cu Felix (Baumgartner - actualul iubit - n.red.). Raman aceeasi mama iubitoare si responsabila, care nu face greseli majore. Ayan are un tata minunat si nu va cunoaste alt barbat, decat atunci cand voi considera asta un pas logic si nevatamator pentru el", a scris pe Facebook Mihaela Radulescu. Vedeta a postat acelasi mesaj, dar in limba engleza pe pagina de Facebook Mihaela Radulescu Schwartzenberg.

Referitor la numele paginilor sale de pe reteaua de socializare, vedeta a punctat ca nu semneaza cu un nume fals, ci ca il foloseste pe cel din buletin: Mihaela Schwartzenberg.

Juratul de la "Romanii au talent" a mai spus ca nu a facut scandal in aeroport, asa cum a prezentat presa mondena un moment in care ea a avut o discutie in contradictoriu cu o doamna care i-a transmis ca nu se imbraca adecvat pentru varsta sa.

Modul inedit in care Mihaela Radulescu le raspunde celor care o critica (Foto)

Fosta prezentatoare Tv a precizat ca nu s-a mutat Elvetia sau Austria, ci ca locuieste in continuare la Monoca cu fiul sau.

De asemenea, dupa numeroase articole referitoare la trupul sau si la faptul ca si-ar fi facut numeroase interventii chirurgicale, vedeta de televiziune a precizat: "Nu mi-am scos nicio coasta si nici nu a dat vreun bisturiu iama in mine. Duc o viata sanatoasa, am o disciplina pe care putini o pot intelege si practica si nu ma lupt ca sa inving batranetea, ci ca sa-mi traiesc viata dupa pofta inimii mele, cu un chef major de a fi ce si cum vreau eu".

Un alt aspect care a deranjat-o pe Mihaela Radulescu face referire la relatiile sale. Astfel, iubita lui Felix Baumgartner si-a informat prietenii virtuali care este adevarul sau.

Felix Baumgartner, despre Mihaela Radulescu: Femeia la care intotdeauna am visat

"Nu am schimbat nenumarati barbati, nu am fost atat de capabila:)), ci mi-am trait relatiile si casniciile de cate 5,6, 10 ani, atat cat am fost fericita. Nu sunt o devoratoare de barbati, ci o femeie libera, care-si traieste iubirile si care stie si ce vrea si cine e. Stiu ca cei care ma cunosc rad de gogomaniile scrise prin presa, dar, pe alocuri, e bine sa mai indreptam oistea, ca prea dau unii cu ea in gard", a adaugat ea.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mihaela Radulescu iubiti, #Mihaela Radulescu Ayan Dani Oltil, #Mihaela Radulescu fiu Ayan, #Mihaela Radulescu , #stiri Mihaela Radulescu
Comentarii