Oana Roman intervine in scandalul Mihaela Radulescu - "gimnastele grase" de la Romanii au talent

Marti, 17 Martie 2015, ora 17:20
10415 citiri
Oana Roman intervine in scandalul Mihaela Radulescu - "gimnastele grase" de la Romanii au talent
Foto: Facebook/Oana Roman

Afirmatia Mihaelei Radulescu, din prima editie a noului sezon "Romanii au talent", in legatura cu cele doua gimnaste ce formeaza Diamond Duo, cum ca acestea ar fi prea grase, a starnit replici din multe parti. Una dintre celebritatile din Romania care a simtit nevoia sa comenteze pe acest subiect este Oana Roman.

Mihaela Radulescu ataca: Femei suparate, nu va mai asteptati la iubire si respect din partea barbatilor vostri!

Pe Facebook Oana Roman a scris ca nu intelege de ce toata lumea reactioneaza la afirmatia juratuui "Romanii au talent", de vreme ce ea e tinta unor astfel de afirmatii de ani buni, fara ca macar sa fie gimnasta, dansatoare sau manechin.

"Am vazut pe Facebook o mare agitatie si polemica legate de afirmatiile Mihaelei Radulescu la 'Romanii au talent'! Momentul l-am vazut si eu! Nu-mi dau cu parerea, nu ma pricep si nu fac eu mai multa polemica decat e deja!

Am o singura nedumerire! Toata lumea o infiereaza pentru ca a spus unei fete ca e grasa! O fata care facea gimnastica! Eu nu fac gimnastica, nu sunt fotomodel si n-am pretins niciodata a fi vreun model sau ceva de genul asta! Si totusi, persoane publice foarte cunoscute, de ani de zile, aproape zilnic in emisiuni de mare audienta, in ziare, la radio, pe bloguri, vorbesc despre mine in termenii cei mai urati posibili!", scrie pe reteaua sociala Oana Roman.

"Ma fac grasa, tanc, purcica, obeza, etc., etc., ma jignesc in cele mai degradante si urate moduri si nimeni nu se scandalizeaza, nimeni nu ii infiereaza, nimeni nu discuta si nu pare a fi deranjat! Sunt prezentata ca o anomalie, ca un monstru, desi sunt om si de curand mama! Mie mi se pare ca asta suna a ipocrizie!", continua Oana Roman.

Vedeta se refera si la continutul afirmatiei Mihaelei Radulescu, cea care in emisiune a spus: "Nu caut grase!", intrand in polemica cu Andra, care a luat apararea adolescentelor de 14 ani. "Mihaela e spus ceva, nu foarte dur pana la urma, si e pusa la zid... iar niste golani, marlani si nesimtiti ma jignesc pe mine, o femeie normala, si nimeni nu are nimic de comentat!

Da, sunt subiectiva, e normal... dar daca e sa ne scandalizam si sa fim doritori de decenta si dreptate, hai sa fim asa pana la capat!".

Mihaela Radulescu a sarutat un concurent de la Romanii au talent (Foto)

Scandal la Romanii au talent: Pro TV sare in apararea Mihaelei Radulescu

Referindu-se la comportamentul Mihaelei Radulescu, calificat drept scandalos de catre multi, dupa ce vedeta a sarutat un concurent si s-a tavalit in faina cu o alata participanta la competitie, Oana Roman are un singur lucru de spus: "Mihaela a cautat polemica pentru ca asa e jocul si rezultatele sunt cele asteptate... provocarea ei a mers si si a atins scopul!".

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Oana Roman Mihaela Radulescu, #Oana Roman grasa, #Mihaela Radulescu gimnaste grase, #Oana Roman Facebook , #stiri Mihaela Radulescu