Mihaela Radulescu: Da, ma marit cu Pro TV-ul!

Vineri, 12 Septembrie 2014, ora 10:42
7940 citiri
Mihaela Radulescu: Da, ma marit cu Pro TV-ul!
Foto: Facebook/Mihaela Radulescu Schwartzenberg

Mihaela Radulescu a devenit cel de-al patrulea jurat al show-ului "Romanii au talent", difuzat de Pro TV.

Joi, Pro TV a anuntat ca Bebe Cotimanis s-a alaturat Andrei si lui Andi Moisescu.

Nou jurat la "Romanii au talent" (Foto)

Despre Mihaela Radulescu Pagina de Media scria ca se afla la finele negocierilor cu postul din Pache Protopopescu.

Conform Pro TV, Mihaela Radulescu a semnat contractul joi seara.

Vineri dupa-amiaza, vedeta a confirmat informatia pe o retea de socializare. "Cu emotii mari, din toate partile, am zis DA, ma marit cu Pro TV-ul pentru "Romanii au talent"!

Si e din interesul reciproc de a face o treaba grozava pentru romanii care merita sansa de a fi cunoscuti", a scris pe Facebook Mihaela Radulescu.

Vedeta si-a facut debutul in televiziune in 1994, avand mai multe emisiuni la diferite posturi TV, dar a realizat si patru filme documentare si a scris trei carti.

Mihaela Radulescu: "NU ma duc nicaieri pe bani putini"

In urma cu circa o saptamana, dupe ce tabloidela au scris ca vedeta va merge la Antena 1, pentru a face o emisiune cu Victor Slav, pe Mihaela Radulescu a rabufnit, spunandu-le fanilor sai sa nu creada tot ce se scrie desprea ea.

"Am auzit ca azi au scris ca ma duc la Antena 1, pe bani putini si ca prezint ceva cu Victor Slav. De unde sa incep?!... Pe bune?! Chiar atat de rau ati ajuns incat sa inventati pana si un salariu prost?!...", s-a revoltat pe Facebook Mihaela Radulescu.

"NU ma duc la Antena, la nicio emisiune. NU prezint nimic cu Victor Slav, nicaieri", a dat lamuriri vedeta.

Mai mult, aceasta a atacat si subiectul bani: "NU ma duc nicaieri pe bani putini, cand e vorba de munca mea, de puterea mea de influenta, de forta numelui meu. Eu nu-mi bat joc de cine sunt si nici de atatia ani de munca si inca ma simt grozav muncind fara sa apar in vreo vitrina. Oare e clar? ".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#MIhaela Radulescu Romanii au talent, #Mihaela Radulescu jurat emisiune, #Mihaela Radulescu pro TV, #jurati Romanii au talent , #stiri Mihaela Radulescu