Ziare.com
Home > Personalitati > Mihaela Stoica
Mihaela Stoica
Mihaela Stoica, la TV Ziare.com: Problema femeilor nu e varsta de pensionare, ci inegalitatea sanselor

Marti, 16 Noiembrie 2010, ora 17:43

Mihaela Stoica, la TV Ziare.com: Problema femeilor nu e varsta de pensionare, ci inegalitatea sanselor

Mihaela Stoica / stiri Mihaela Stoica

Deputatul PD-L Mihaela Stoica, membra in comisia de munca si protectie sociala, considera ca acest moment nu este, probabil, cel mai bun pentru egalizarea varstei de pensionare a femeilor si barbatilor, in conditiile in care "problema majora a femeilor din Romania nu este varsta de pensionare ci lipsa egalitatii de sanse". Invitata la TV Ziare.com, aceasta a mai precizat ca doar in Germania varsta de pensionare este de 67 de ani, iar in SUA de 66 de ani, in rest aceasta este de pana la 65 de ani. De asemenea, in majoritatea tarilor europene varsta de pensionare a femeilor este egala cu cea a barbatilor, cu cateva exceptii printre care Austria sau Italia. Puteti urmari inregistrarea emisiunii Aici. Mihaela Stoica a mai sustinut ca este nevoie de o majorare a varstei de pensionare pentru ca sistemul de pensii in Romania nu mai este sustenabil, existand o diferenta de circa 8 procente intre sumele necesare pentru acoperirea ...

3 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Mihaela Stoica, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Mihaela Stoica
Mihaela Stoica
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Mihaela Stoica, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor