Mihai Voicu: Excluderea lui Andrei Chiliman se dovedeste justificata

Miercuri, 29 Mai 2013, ora 15:22
2147 citiri
Mihai Voicu: Excluderea lui Andrei Chiliman se dovedeste justificata

Purtatorul de cuvant al PNL, Mihai Voicu, a declarat miercuri ca excluderea primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, din partid se dovedeste a fi justificata in contextul in care acesta continua atacurile la adresa formatiunii politice din care a facut parte si ia in considerare aliante cu miscari politice apropiate presedintelui Traian Basescu.

"Am constatat ca in ultimele 24 de ore mai multi fosti membri care au fost exclusi din partid au continuat atacurile la adresa partidului, la adresa conducerii partidului, ceea ce, in opinia mea, nu face decat sa justifice din nou, daca mai era nevoie, masura disciplinara care a fost aprobata de Delegatia Permanenta a partidului.

Mai mult decat atat am constatat ca domnul Andrei Chiliman ia in considerare, sigur nu este o surpriza, diverse posibilitati de colaborare in viitor cu miscari politice apropiate lui Traian Basescu, lucrul acesta s-a vazut si la constituirea acelui ONG, unde marea majoritate a participantilor erau apropiati politicii domnului presedinte", a afirmat Voicu.

Andrei Chiliman, acuzat de colaborare cu Basescu

El a mai precizat ca excluderile de la PNL Mehedinti au fost facute la propunerea acestei organizatii.

"In legatura cu declaratiile unor fosti membri ai PNL Mehedinti tin sa precizez ca propunerea de excludere a venit din partea organizatiei PNL Mehedinti, de aceea cred ca acestia inainte de a se lansa in atacuri nefondate la adresa conducerii partidului sa-si evalueze activitatea din propria organizatie, pentru ca initiativa sanctiunii a apartinut acestei organizatii", a spus Voicu.

Chiliman si Diana Tusa, exclusi din PNL

Delegatia Permanenta a PNL a decis, luni, excluderea din partid a primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, si a deputatului Diana Tusa. In plus, s-a decis excluderea a trei persoane din organizatia PNL Mehedinti - Adriana Badanoiu, Liviu Mazilu si Romica Valcu.

Citeste si:
Sebastian Lăzăroiu, despre creșterea AUR: „PSD vrea să-l bage pe George Simion în turul doi la prezidenţiale”
Sebastian Lăzăroiu, despre creșterea AUR: „PSD vrea să-l bage pe George Simion în turul doi la prezidenţiale”
Sociologul Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidenţial în mandatul lui Traian Băsescu, a vorbit într-un interviu pentru ProfitTV despre creșterea AUR în sondaje și a declarat că...
USR, un butoi cu pulbere după ultimul scandal al alegerilor din diaspora. Cioloș pierde autoritate în partid
USR, un butoi cu pulbere după ultimul scandal al alegerilor din diaspora. Cioloș pierde autoritate în partid
Noi tensiuni au izbucnit în USR după ce mai mulți membri incomozi din filiala Diaspora au fost excluși din partid ca urmare a alegerilor pentru șefia filialei. Aceștia susțin că fostul...