Mihai Voicu: Miscarea Populara nu va fi un adversar pentru nimeni

Marti, 26 Martie 2013, ora 12:35
2445 citiri
Mihai Voicu: Miscarea Populara nu va fi un adversar pentru nimeni
Foto: Ziare.com

PNL nu se teme de Miscarea Populara a carei infiintare a fost anuntata de consilierul prezidential Cristian Diaconescu. Fundatia va deveni partid mai devreme sau mai tarziu, dar "nu va fi un adversar mai pentru nimeni", spune vicepresedintele PNL, Mihai Voicu, ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul.

In opinia lui Mihai Voicu, "sunt miscari care erau de anticipat, inca de acum o saptamana sau doua, pentru ca faptul ca prietenii presedintelui si ai doamnei Udrea, prietenii politici, desigur, au inceput sa foloseasca inca inainte cu sapte-zece zile de Conventia PDL subiectul fraudarii alegerilor interne din partid, acest lucru arata doua chestiuni, in opinia mea: unu, ca se pregateau sa piarda si incercau sa gaseasca o modalitate de a pierde astfel incat sa poata spune ceva si doi, ca planurile in situatia de pierdere a bataliei interne din partid duceau catre un tip de alta formula politica".

Liderul liberal anticipeaza ca Miscarea Populara se va transforma in partid politic.

"Ca s-a apelat la o fundatie si nu direct la un partid politic, in opinia mea, este doar o etapa de parcurs. Vom asista mai devreme sau mai tarziu la crearea unui nou partid politic. Fara succes, e adevarat, dar vom asista la aceasta formula politica", a spus Mihai Voicu, la RFI Romania.

Acesta declara ca viitorul partid nu va fi un adversar politic: "Nu cred ca va fi un adversar mai pentru nimeni".

"Nu va putea reprezenta o forta. Este foarte greu, cu oameni care au o asemenea imagine, cu lipsa de structuri. Este foarte complicat din punct de vedere practic sa creezi un nou partid in Romania. Cu problemele de imagine pe care le au cei care-l compun... este foarte greu sa ajungi sa formezi o forta politica, ma rog, una care sa conteze, cel putin", a mai afirmat vicepresedintele PNL.

Lovitura de la Cotroceni: Consilierii prezidentiali lanseaza Miscarea Populara

Consilierul prezidential Cristian Diaconescu anunta infiintarea Fundatiei "Miscarea Populara".

"Astazi (luni - n.red.) am decis, impreuna cu colegii mei, sa initiem procedurile pentru infiintarea Fundatiei 'Miscarea Populara'", scrie Cristian Diaconescu pe blogul personal.

"Stiu ca acest subiect va capta atentia presei romanesti si a opiniei publice deopotriva - semn ca noua noastra forma de expresie, care isi propune sa promoveze valorile de centru-dreapta, este asteptata atat ca noua platforma socio politica, dar si un real catalizator pentru implicarea societatii romanesti in elaborarea si implementarea deciziilor majore care ne privesc", a adaugat consilierul prezidential.

Citeste mai multe despre Voicu: Miscarea Populara nu va fi un adversar pentru nimeni, pe RFI Romania.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Diana Șoșoacă, acuzată că și-a înșelat soțul. "E vorba de un domn consilier, mai este și șeful MISA pe Europa"
Diana Șoșoacă, acuzată că și-a înșelat soțul. "E vorba de un domn consilier, mai este și șeful MISA pe Europa"
Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă, aflat în conflict deschis cu aceasta, face noi dezvăluiri despre cauzele rupturii de soția sa. El dă de înțeles că unii...
Florin Călinescu candidează la președinția României. Mutarea decisivă pe care vrea să facă în fruntea țării
Florin Călinescu candidează la președinția României. Mutarea decisivă pe care vrea să facă în fruntea țării
Florin Călinescu a decis să intre în politică și va anunța în maximum două săptămâni numele partidului din care va face parte. Deocamdată, a precizat doar că ca fi un partid...
#Mihai Voicu Miscare Populara, #Cristian Diaconescu Miscare Populara, #PNL Miscare Populara Diaconescu , #PNL