Voicu: Declaratia lui Campeanu, inacceptabila, dar nu-l sanctionam (Video)

Luni, 18 Iunie 2012, ora 14:42
3524 citiri
Voicu: Declaratia lui Campeanu, inacceptabila, dar nu-l sanctionam (Video)

Purtatorul de cuvant al PNL, Mihai Voicu, a declarat, luni, ca declaratia presedintelui fondator al partidului, Radu Campeanu, care spusese pentru Ziare.com ca nu crede ca liderul liberalilor, Crin Antonescu, va fi votat de romani, nu va aduce o sanctiune din partea conducerii.

"Chiar daca domnul Campeanu a retractat, intreg Biroul Politic a considerat ca declaratia de acum cateva zile este inacceptabila. Pozitia noastra este foarte clara: nu numai din punct de vedere al popularitatii, prestantei, dar si din punct de vedere politic, viitorul presedinte al Romaniei va fi domnul Crin Antonescu, din partea USL.(..) Biroul Politic a discutat si a decis ca mesajul public este acela ca exista sustinerea intregii conduceri liberale pentru domnul Crin Antonescu", a spus Voicu.

"Nu s-a pus problema unei sanctionari sau a unui avertisment in privinta domnului Campeanu", a adaugat senatorul PNL.

Radu Campeanu: Nu cred ca poporul roman il va vota pe Crin Antonescu

Seniorul liberal Radu Campeanu afirmase, vineri, ca nu crede ca seful PNL, Crin Antonescu, va fi ales presedinte al Romaniei, intrucat nu are echilibrul si prestanta necesare.

"Nu stiu daca poporul roman il va vota pe Crin Antonescu. Nu cred ca poporul roman il va vota pe Crin Antonescu. Mai ales dupa experienta cu Basescu, nu vor vota un om care, prin viziunea electoratului, nu are prestanta si echilibrul necesar. Acestea sunt aduse de o anumita varsta. Nu poti deveni presedinte al unei tari daca nu ai implinit 55 de ani", a afirmat presedintele-fondator al PNL intr-un interviu acordat Ziare.com.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a raspuns vineri seara foarte dur lui Radu Campeanu.

Liderul PNL a subliniat, vizibil iritat, ca regreta ca nu da oameni afara din partid, asa cum ar merita Campeanu, dar si Dinu Patriciu, despre care a mentionat ca a actionat cu "nesimtire".

"Rau nu-mi face, poate sa-mi produca dezgust. E dreptul domniei sale, dar am de spus un lucru - Radu Campeanu, in 1992, era sa scoata din istorie acest partid", a acuzat Antonescu la Antena 3.

Mai mult, el a facut aluzie la varsta acestuia (90 de ani - n.red.), spunand ca nu stie sa gaseasca singur un post de televiziune sau "agentia respectiva (cu referire la Ziare.com - n.red.)"

"El si alti domni care il pun sa dea interviuri (...)domnul Campeanu singur nu stie unde e postul respectiv sau agentia respectiva", a mai atacat Antonescu presupuse interese ascunse.

Campeanu il va sustine

Radu Campeanu a precizat, luni, ca il va sustine pe Crin Antonescu la prezidentiale, promitand chiar ca va participa la campania electorala.

"E clar ca in ipoteza in care el (Antonescu - n.red.) va fi candidat la presedintie, particip din plin la campania electorala, pentru ca socotesc ca este mai cultivat si mai educat decat diversi adversari, ca sa nu incep chiar cu presedintele tarii. Este normal sa il sprijin", a mai spus Campeanu.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Voicu Campeanu sanctionare, #Campeanu Antonescu presedinte inacceptabil , #PNL