Bendeac renunta la politicieni: Nu personajele politice m-au facut pe mine

Duminica, 13 Decembrie 2009, ora 21:01
2346 citiri
Bendeac renunta la politicieni: Nu personajele politice m-au facut pe mine

Actorul Mihai Bendeac renunta la unele personaje politice, ultramediatizate. Desi a dat viata multor personaje parodiate la emisiunea "Mondenii", iar acum, la "In puii mei", unele dintre ele au evoluat in asa fel incat Bendeac s-a decis sa renunte la politicieni.

"Multe dintre ele erau percepute ca fiind negative. Insa, in interpretarea mea, ele au devenit mai umane, mai simpatice. Se intampla sa mergi la un film, iar personajul negativ este interpretat de un actor care iti place. Se poate astfel sa ti se schimbe perceptia asupra personajului", a declarat actorul pentru Evenimentul Zilei.

Personajul Vanghelie, spre exemplu, "era foarte simpatic, dup-aia te uitai la ala realul si incepea sa fie si ala cat de cat simpatic, ca-ti aminteai de treaba asta. Dar deja e prea mult. Divertis face aproape numai umor politic, lumea este saturata de politic. In momentul de fata vreau sa fac un lucru pe care doar eu si cu oamenii il putem face. Si anume, genul asta de umor american. Nu oricine poate sa faca un personaj cum e Fernando de la Caran sebes, pe care trebuie sa-l duci intr-o zona extrema, cum face Jim Carrey, de exemplu".

"In Romania, unii se tem foarte mult de asa ceva. Pentru ca granita dintre a fi tu ridicol si a fi prost in ceea ce faci este foarte subtire. Si atunci, putini actori pot sa-si asume treaba asta, penibilul si grotescul personajului. Iar oamenii nu mai vor umor politic, s-au saturat sa rada de politicieni", a spus actorul pentru sursa citata.

"Alegerile au venit asa, ca o ultima picatura. M-a deranjat ingrozitor de tare cand am fost acuzat ca fac jocurile cuiva. Nu personajele politice m-au facut pe mine, ci inclin sa cred ca eu i-am facut pe politicieni. Silviu Prigoana imi spunea ca 10%-15% din voturile lui de europarlamentar ni se datoreaza! Nu am sa renunt complet

la personajele politice, ci mai degraba la situatii politice. Pentru ca un personaj cum este Vanghelie poate fi folosit oricum. Este un fel de Mr. Bean: am facut acum o scena cu el la examenul de Bacalaureat, la fel cum putem sa facem "Vanghelie la dentist". Chiar daca sunt lipsit de modestie, iti zic un lucru: talentul meu este mult prea pretios ca sa-l stric pe astia!", a conchis Bendeac.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#Mihai Bendeac, #Mihai Bendeac politicieni, #Mihai Bendeac personaje , #emisiuni
Comentarii
Poza wert
wert
rank 5
ce au in comun basescu, vanghelie, udrea, eba, iliescu.......