Mihai Bendeac face dezvaluiri despre salariul la Antena 1, Mircea Badea si primul milion de euro (Video)

Vineri, 08 Noiembrie 2013, ora 10:35
17067 citiri
Mihai Bendeac face dezvaluiri despre salariul la Antena 1, Mircea Badea si primul milion de euro (Video)

Mihai Bendeac, care promite de ceva vreme ca va lamuri lucrurile legate de despartirea de Antena 1, s-a decis in sfarsit sa vorbeasca.

Actorul, care raspundea de show-ul iComedy la Antena 1, a postat pe pagina sa de Facebook o inregistrare in care ofera informatii inclusiv legate de salariul pe care il avea la postul de televiziune mentionat.

"Stiti cat castigam eu la Antena 1? Foarte mult, foarte mult! Adica, probabil, cam cat castiga multi dintre voi in doi ani, atat castigam eu intr-o luna. Ma uit in oglinda in momentul asta si zic: 'Tu ai renuntat la atatia bani pentru un principiu?'. Sunt al dracu' de mandru de mine!", afirma actorul intr-o inregistrare facuta in propria casa, in care incearca sa raspunda inclusiv intrebarilor fanilor de pe reteaua sociala.

Mihai Bendeac sustine ca, pe vremea cand era angajat la televiziune, a primit "o lista" de nume pe care nu avea voie sa le parodieze, mentionand ca nu intelege cum asa ceva este posibil in 2013, mai ales in contextul unei emisiuni de satira.

Actorul, care sustine ca este, "poate, cel mai vizionat artist roman pe YouTube in ultimii 7 ani", este de parere ca daca lucrurile vor evolua in mod negativ pentru el, in urma procesului cu Antena 1, in cazul in care cariera sa ar avea de suferit in vreun fel, "cred ca o generatie intreaga va primi o lectie. Stai in patratelul tau, nu iesi din rand, nu... Fa compromisuri!". Sfatul sau catre tineri este sa nu faca sub nicio forma compromisuri care sa le ingradeasca libertatea.

Inlocuit de Dan Capatos?

Mihai Bendeac a atacat si subiectul inlocuitorului sau la Antena 1, in showul iComedy, confirmand, practic, zvonurile aparute in ultimele zile: "daca urmeaza sa fie Dan Capatos, ii urmez succes si sper sa aiba taria de a munci si de a avea o viziune vizavi de acest format pe care l-am facut cu foarte mult drag".

Intrebat cum ar raspunde unei invitatii a lui Radu Banciu intr-o emisiune la TV, el a explicat ca oricum nu ar putea onora in prezent o astfel de propunere, dat fiind statutul sau actual: "Antena 1 nu m-a dat afara, ma tine un pic prizonier". Concret, acesta nu are in prezent dreptul sa apara la TV, sa munceasca, contractul de munca nefiindu-i desfacut. Intrebat fatis daca este "concediat sau nu?", acesta a replicat ca e "relativ captiv in acest moment".

Mihai Bendeac, dat afara de la Antena 1

Contractul cu Antena 1 a fost semnat cand era "ca o floricica", fara avocat

Acesta admite ca in momentul in care a semnat cu Antena 1, in urma cu patru-cinci ani, era "ca o floricica", mentionand ca s-a dus fara avocat.

Bendeac a mentionat si ca nu a renuntat la ideea de a face show-uri in mediul virtual, considerand ca doar aici are libertate de exprimare deplina. Recunoaste insa ca e atras si de emisiunile de talente.

Bendeac revine in forta dupa ce a fost afara de la Antena 1: Am luat o decizie grea

Raspunzand unei intrebari venite din partea unui internaut, actorul in varsta de 30 de ani a declarat ca ia in consideratie si o eventuala plecare din tara, dar nu pentru moment.

"Cei mai multi bani se duc pe tigari!"

Intrebat daca a facut deja primul milion de euro, actorul a dat un singur raspuns: "Stau cu chirie aici". A afirmat ca mare parte din banii lui se duc catre parintii sai, care au deschis un cabinet stomatologic. A afirmat ca, personal, burlac fiind, nu are cheltuieli mari, "cei mai multi bani se duc pe tigari".

Legat de atacurile lui Mircea Badea, cu care a avut un schimb de replici dur, suburban pe alocuri, "parerea mea despre el ramane aceeasi: este extraordinar de talentat.

Razboiul dintre Badea si Bendeac degenereaza - vezi si textul cenzurat de la iComedy

Ramane omul de televiziune cu care eu am crescut; ma trezeam dimineata cu el si Teo si ma culcam cu el, cu "Mircea Badea si Oreste". Si pentru asta nu pot decat sa il iubesc etern. Ca s-au intamplat anumite lucruri in viata lui si ca in momentul asta nu mai e asa cum il stiam, intuiam, cred ca e doar provizoriu", a declarat actorul.

#Mihai Bendeac salariu Antena 1, #Mihai Bendeac Mircea Badea, #Mihai Bendeac proces Antena 1, #Bendeac inlocuit iComedy Capatos , #Mircea Badea