Mihai Bendeac se ofera sa il inlocuiasca pe Serban Huidu

Vineri, 14 Ianuarie 2011, ora 10:09
3846 citiri
Mihai Bendeac se ofera sa il inlocuiasca pe Serban Huidu

In ciuda certei publice pe care a avut-o la un moment dat cu Serban Huidu, realizatorul TV Mihai Bendeac a scris, joi, pe blogul sau, ca se ofera sa il inlocuiasca pe acesta in emisiunea "Cronica Carcotasilor".

"N-am cerut acordul conducerii Antenei, n-am vorbit cu nimeni asta. Nu stiu care e starea actuala a lui Serban Huidu. Am inteles ca a inceput recuperarea si ca se simte mai bine. Ii transmit ca ma rog in fiecare seara pentru el si, in cazul in care are nevoie de mai multa vreme ca sa-si revina, ma ofer (fara nicio pretentie financiara evident) sa-i tin locul in emisiune pana se intoarce", scrie Mihai Bendeac pe blogul personal.

Mihai Bendeac a mai precizat ca motivul pentru care face asta este ca emisiunea Cronica Carcotasilor "e una din cele mai vechi emisiuni din Romania si nu trebuie sa se opreasca".

"Sunt convins ca sunt si alti oameni din show-biz care s-ar oferi sa participe ca si co-prezentatori al lui Misu Gainusa pana cand Serban va putea sa-si reia locul. Bafta la recuperare ba dementule! Si termina cu prostiile ca ai pentru ce sa traiesti!", mai scrie Bendeac in cea mai recenta postare.

Serban Huidu, in coma dupa un accident de schi in Austria

De altfel, se pare ca de la accidentul pe care Huidu l-a suferit, cei doi au "ingropat securea razboiului", Bendeac fiind foarte marcat de vestea ca Serban este in stare grava la un spital din Austria.

"Eram la munte cand am aflat despre accidentul lui Huidu (...) Va spun sincer ca, in clipa respectiva, din pricina felului in care mi-a fost transmisa informatia, am crezut ca va muri si nu-mi venea sa cred (...) Opinia publica stie despre faptul ca eu si Huidu am fost implicati (spre necinstea noastra) in vreo doua scandaluri cumplite care, evident, au facut deliciul presei in urma cu ceva vreme", scria Bendeac intr-o postare de pe 4 ianuarie.

Huidu a inceput exercitiile fizice de recuperare

Ce s-a schimbat a fost ca Huidu l-a sunat inainte sa plece in Austria.

"Dialogul n-a durat mai mult de 3-4 minute. Vroia sa vada ce mai fac. Pur si simplu. Din nimic, din neant. Am ramas cu gura cascata. M-a felicitat pentru momentul cu Becali, de la palat, m-a intrebat cum a fost filmarea, eu l-am intrebat cum se mai simte Vlad (fratele lui) si cam asta a fost. Stiu ca imediat ce i-am inchis am avut o senzatie ciudata. Parca urma sa plece intr-o calatorie lunga si nu vroia sa ramana suparat cu cineva", mai scrie Bendeac.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Mihai Bendeac Serban Huidu, #Mihai Bendeac Cronica Carcotasilor, #Mihai Bendeac accident Huidu , #Serban Huidu
Comentarii
Poza tinkerbell
tinkerbell
rank 5
Poza vandy
vandy
rank 2
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!