Au sau nu o relatie Iulia Albu si Mihai Bendeac? Actorul se destainuie

Joi, 12 Decembrie 2013, ora 09:25
3369 citiri
Au sau nu o relatie Iulia Albu si Mihai Bendeac? Actorul se destainuie
Foto: Facebook/Mihai Bendeac

In ultimele zile, presa mondena a speculat pe baza unei presupuse relatii dintre Iulia Albu si Mihai Bendeac. Acum, actorul face lumina si isi explica sustinerea sa pentru fashion editor.

"Domnii de la tabloide sugereaza o idila intre mine si sus numita (Iulia Albu - n.red.). E o aberatie! Pur si simplu incerc sa apar un principiu!", a explicat Mihai Bendeac pe Facebook.

Actorul a laudat-o pe Iulia Albu, pentru ca face din fiecare aparitie a sa ceva interesant si ii apreciaza creativitatea.

"Poate doar o femeie complet stearpa intelectual sau domnul cu nume de manelist n-ar sti ca, de fapt, Haute Couture reprezinta o explozie de creativitate. Ceva vecin cu suprarealismul. Cu arta abstracta, de foarte multe ori. E nevoie de mult curaj pentru a permite corpului tau sa devina o expozitie. Si e nevoie, poate, si de un strop de nebunie. Arta fara nebunie nu poate exista", a mai scris Bendeac.

Cum vrea Mihai Bendeac sa distruga audienta Antenei 1

Bendeac, despre gaina Iuliei Albu

Mai mult, spune el, fashion editorul trebuie apreciat si pentru faptul ca apare la televizor cu ceva unic, "ce numai ea poarta dintre 7 miliarde de oameni".

"Sunt socat cate femei urla 'Ia uite-o pe penibila aia cu pantoful in cap' fara sa inteleaga faptul ca Haute Couture nu inseamna 'ce si-ar dori femeile sa poarte'. Inseamna 'ce n-ar indrazni femeile sa poarte'", a continuat actorul.

In plus, Mihai Bendeac nu intelege de ce Iulia Albu este criticata pentru faptul ca animalul sau de companie este o gaina.

"Ah! Si de ce umbla cu o gaina? Pentru a detecta pe cei atat de superficiali incat sa reduca un om la faptul ca nu are caine sau pisica, asa cum este 'NORMAL'. Uite un avantaj in a avea o gaina ca animal de companie!

In cazul unui razboi sau al unui cataclism, pe vremuri de foamete, ultima ei masa va fi ciorba de gaina si pulpe la cuptor. In timpul asta, noi o sa stam pe telefon cu aia de la Wu Xing sa ne dicteze cum sa-l gatim pe Azorel", s-a mai amuzat Bendeac.

A.G.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Mihai Bendeac relatie Iulia Albu, #Mihai Bendeac Iulia Albu, #Mihai Bendeac laudat Iulia Albu , #stiri Mihai Bendeac