Bendeac, atac dur la preoti: Japca unor mafioti

Luni, 28 Aprilie 2014, ora 09:51
7396 citiri
Bendeac, atac dur la preoti: Japca unor mafioti
Foto: Facebook/Mihai Bendeac

Mihai Bendeac nu ezita sa spuna lucrurilor pe nume, iar cand vine vorba despre preoti, actorul este vehement.

Dupa ce saptamana trecuta, actorul a adresat cuvinte dure la adresa preotilor, acum Bendeac revine cu o postare pe Facebook in explica de ce prefera sa ramana burlac.

"Pentru ca ma scuteste de japca unor mafioti. A te uni in fata lui Dumnezeu e posibil si pe balcon, fiindca Dumnezeu e pretutindeni. Si nu o data. Ci de cate ori vrei. Si cu cate persoane vrei. Dumnezeu esti tu.

Deci nu e nevoie sa te jecmaneasca niste barbosi mintindu-te ca numai prin ei e 'sfanta' legatura. Martor esti tu, caci Dumnezeu e in tine. Cat despre 'juraminte'.. Oamenii de onoare au cuvant, nu e nevoie sa se jure", a scris actorul.

Mihai sustine ca nu vrea sa danseze alaturi de de sute de persoane si considera ca un barbat responsabil nu are nevoie de acte oficiale pentru a fi tata, ci de inima.

Bendeac: A devenit o patima. Sunt ca un alcoolic

"Pentru ca despartirea, libertatea de a face ce vrei cu viata ta, este la o valiza distanta, nu la o Judecatorie, 8 termene si un partaj distanta", a adaugat el.

Inca un motiv pentru a ramane burlac ar fi, din punctul de vedere al lui Bendeac, ca a fi amant este mult mai incitant decat a fi sot sau iubit.

"Fiindca dragostea puternica si pasiunea din viata ta de burlac nu sunt inlocuite de sentimente precum 'respectul', 'compasiunea', 'ajutorul', pe care, de fapt, oamenii cuplati si le asuma cu jumatate de gura, tanjind la acea stare puternica de fluturasi, de indragosteala.

Respectul, compasiunea si altele le pot trai si in calitate de voluntar la Crucea Rosie. Nu am nevoie de o casnicie pentru asta", mai crede actorul.

Cum arata Bendeac la 14 ani si jumatate

Spre incantarea fanilor sai, Bendeac le-a aratat si o fotografie de la varsta de 14 ani si jumatate. Poza a atras aproape 3.000 de Like-uri si sute de comentarii.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Mihai Bendeac atac preoti, #Mihai Bendeac preoti, #Mihai Bendeac burlac, #Mihai Bendeac Facebook , #stiri Mihai Bendeac
Comentarii