Bendeac, scrisoare impresionanta catre Victor Piturca

Marti, 19 Noiembrie 2013, ora 13:20
4474 citiri
Bendeac, scrisoare impresionanta catre Victor Piturca
Foto: Facebook/Mihai Bendeac

Ne obisnuisem sa il vedem pe Mihai Bendeac in diverse conflicte cu persoane publice, insa acum actorul impresioneaza cu o scrisoare deschisa transmisa selectionerului Romaniei, Victor Piturca.

"Stiu ca, momentan, aveti cu totul alte probleme. Insa va asigur ca lecturarea acestei scrisori nu v-ar aduce o stare negativa. Nu, nu veti regasi aici ceva tendentios, nu am sa fac vreo referire la poreclele dumneavoastra sau la chestiunile mai putin placute care, pe buna dreptate sau nu, circula in mass media pe seama dumneavoastra. Astazi, cu inima deschisa, am simtit nevoia sa ma adresez lui Victor Piturca, antrenorul echipei nationale", a inceput Mihai Bendeac scrisoarea postata pe Facebook.

Actorul sustine ca o mare problema a romanilor este ipocrizia si ca faptul ca mereu avem pretentii mari de la cei din jur.

"Suntem o natie de 'hateri' fiindca nu ne privim in oglinda. Avem pretentia ca echipa nationala de fotbal 'sa-si dea viata pe teren' fara sa ne intrebam daca astazi, ieri, alaltaieri, noi 'ne-am dat viata' pentru profesia pe care am imbratisat-o", a adaugat el.

Bendeac a adaugat ca oamenii au pretentia ca nationala sa joace perfect, dar "huiduim prima pasa inapoi, primul sut pe langa". Actorul este convins ca si fotbalistii nationalei isi doresc victoria.

Mihai Bendeac vorbeste despre femeile proaste: Mi-am dat seama!

"Simt nevoia acuta de a ma exprima, fiindca sunt scarbit de atitudinea marsava, caterincoasa, balcanica pe care o avem fata de acesti baieti pe care dumneavoastra, mai bine sau mai rau, ii coordonati", a mai notat el.

Convins fiind de faptul ca fotbalistii nationalei au fost demoralizati dupa meciul din Grecia, actorul le transmite ca inca sunt romani care ii sustin.

Bendeac, impresionat pana la lacrimi de Chipciu

"Eu am si un motiv personal. In urma cu trei luni, am filmat un scheci pe stadionul Ghencea. Acolo, am fost anuntat ca cineva vrea sa ne cunoastem. Era ALEX CHIPCIU. Un sportiv extrem de talentat, nevoit sa stea pe bara aproape un an dupa o intrare criminala a unui alt fotbalist.

Nu m-am abtinut sa nu-l intreb cum se raporteaza la cel care i-a facut asta. Raspunsul lui mi-a aratat ca e un Om mai BUN decat as putea eu vreodata sa fiu. Alex a zambit, a coborat privirea si, cu un ton bland, mi-a spus: 'Mihai, eu nu cred ca a vrut...'", a marturisit Bendeac.

In incheiere, actorul precizeaza ca el crede ca Romania va trece de Grecia. Pe de alta parte, Bendeac spune ca daca asta nu se va intampla, el oricum este convins ca baietii au facut tot ce au putut.

"Fiindca niste jucatori precum Chiriches, Rat, Marica, Bourceanu sau Torje nu au mintit si nu vor minti vreodata fotbalul. Una e putinta, alta e dorinta. Si dorinta au cu totii! Au si putinta! Totul tine de incredere!", a incheiat el.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#Mihai Bendeac scrisoare Piturca, #Mihai Bendeac Victor Piturca, #Mihai Bendeac scrisoare fotbalisti, #Mihai Bendeac nationala Romaniei , #stiri Mihai Bendeac
Comentarii
Poza pokl
pokl
rank 1
Ponta mincinosul joaca cumva in echipa nationala?
Poza Imanuel
Imanuel
rank 2
Draga Bendeac, antrenoru' Pitzurca e de fapt un barbugiu.