Cum ar fi prezentata in mediul online aterizarea primei navete romanesti pe Marte

Luni, 20 Ianuarie 2014, ora 08:23
2559 citiri
Cum ar fi prezentata in mediul online aterizarea primei navete romanesti pe Marte
Foto: Facebook/Mihai Bendeac

Mihai Bendeac s-a amuzat, luni dimineata, facand un exercitiu de imaginatie. Actorul a expus punctul sau de vedere in privinta relatarii in mediul online a aterizarii primei navete romanesti pe Marte.

"Antena3.ro - declaratie Daniel Constantin: 'Sigur ca, in cazul in care exista martieni, ei trebuie informati despre abuzurile regimului Traian Basescu!'. EvZ.ro - declaratie Traian Basescu: 'Sunt capitan de NAVA! Deci o naveta, pentru mine, e un fleac...'", sunt primele exemple scrise de Mihai Bendeac pe pagina sa de Facebook.

Actorul sustine ca Dan Negru ar anunta pe Facebook ca el va prezenta varianta martiana a emisiunii "Next Star". Mai mult, prezentatorul TV ar spune ca onorariul sau este confidential, dar si-ar asigura fanii ca merita sa faca naveta de la Bucuresti pe Marte.

"Stirile ProTv.Ro - declaratie dr. Nicolae Bacalbasa: 'O Batrana din Galati s-a prezentat la Spitalul de Urgenta impreuna cu victima sa, concubinul in varsta de 78 de ani. Se pare ca dansul avea si o ciroza ce-i conferea un ten mai verzui si, sub influenta nebuniei din masa-media, batrana l-a confundat cu un martian si l-a injunghiat din greseala, de 74 de ori...

Actualmente, pacientul este sub tratament, constient si cooperant. Se pare ca evenimentul este de natura alcoolic-absolutisa! Asta deoarece doamna era in stare de ebrietate iar domnul era in stare de orice!'", a continuat Bendeac.

Bendeac face dezvaluiri despre inlocuirea sa la Romania Danseaza si despre noua emisiune

Actorul spune ca la B1 TV, Andreea Pora ar declara ca se adevereste ceea ce ea sustine de ani de zile: "Presedintele Basescu a spus Sa Traiti Bine, dar nu a precizat UNDE!".

Iulia Albu ar fi socata de tinuta astronautilor

Mihai Bendeac mai scrie ca Iulia Albu, fashion editor, s-ar declara extrem de nemultumita de hainele purtate de astronautii romani.

"Deci sunt socata! Ajungem si noi undeva primii si ne facem de ras! Cine i-a imbracat frate pe astronautii nostri?!?! Aia era o tinuta de miezul zilei pe Marte? Cu combinezoanele alea albe, largi si UGG-uri albe? La care pui si o casca alba? Common!!! Asta nu e pop-art sau haute couture! E kitsch toata ziua! Sa apeleze la cineva profesionist!", ar fi reactia partenerei lui Mihai Albu.

"RTV.ro - 'Premierul Victor Ponta ii daduse primului astronaut roman ce urma sa calce pe Marte, pasul sau. Astfel, primul ministru s-a asigurat ca primul pas facut pe Marte va fi unul oficial'", a continuat Bendeac.

Nemultumit ar fi Remus Cernea, care anunta ca important este sa "vizitam", nu sa "cucerim". "Semneaza petitia online impotriva colonizarii planetei rosii! Sa inrudim Planeta Rosie cu Rosia Montana! Uniti Salvam!'", ar anunta Cernea pe o retea de socializare.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Mihai Bendeac naveta romaneasca Marte, #Mihai Bendeac Facebook, #Mihai Bendeac nava romanesca Facebook, #Mihai Bendeac Marte, #Mihai Bendeac actor , #stiri Mihai Bendeac